Soţi prinşi sub tractorul răsturnat, femeia a murit VIDEO

Tragedie într-o comună din Alba în urma unui accident stupid. O femeie a murit, iar soţul ei este grav rănit după ce tractorul cu care mergeau pe câmp s-a răsturnat. Totul s-a întâmplat sub ochii unui vecin pe care oamenii voiau să îl salute, însă când bărbatul a apăsat frâna, tractorul a scăpat de sub control.

15 iun. 2017, 15:48
Soţi prinşi sub tractorul răsturnat, femeia a murit VIDEO

O nenorocirea s-a întâmplat pe un drum din localitatea Ighiu, judeţul Alba. Doi oameni, soţ şi soţie, veneau cu tractorul de la vie şi s-au gândit să oprească pentru a saluta un vecin. Tracorul a scăpat de sub control şi practic i-a aruncat pe cei doi în aer. Apoi utilajul s-a răsturnat peste femeie. Vecinul care a văzut tot a sunat imediat la 112.

„A apăsat pe ambreiaj ca să oprească, a apăsat frâna şi nu a mai ţinut. A făcut dreapta şi când a virat stânga s-a răsturnat. Numai i-am văzut că sar în cap. Nu ştiu dacă i-a prins tractorul sub el sau din lovitură”, a povestit un martor. 

„Am venit, erau jos, a apărut SMURD-ul. I-a resuscitat pe femeie, i-a pornit inima din nou pulsul si ulterior a decedat. Ei erau in drum jos si tractorul la 5 metri răsturnat”, a spus un vecin.

Bărbatul a fost şi el grav rănit şi dus la spital. Poliţiştii au deschis o anchetă.