Primele declaraţii ale soţiei bărbatului ucis de autostopişti în Călăraşi. Femeia a povestit cum au fost atacaţi

Soția bărbatului înjunghiat mortal în Călărași de doi necunoscuți luați la ocazie a vorbit cu polițiștii. Violeta Constantin este internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Călăraşi, fiind supusă unei intervenţii chirurgicale la omoplat. Deşi rănită şi aflată în stare de şoc, femeia a reuşit să le povestească anchetatorilor cum s-a petrecut tragedia.

25 nov. 2017, 10:40
Primele declaraţii ale soţiei bărbatului ucis de autostopişti în Călăraşi. Femeia a povestit cum au fost atacaţi

Soția bărbatului căruia cei doi agresori i-au tăiat gâtul are o rană extrem de gravă la omoplat, dar este conștientă. Femeia a fost audiată, însă nu poate da foarte multe detalii cu privire la atacul de vineri seară. Ea a reușit să le zică anchetatorilor că au fost atacați din spate și este în stare de șoc.

„E o chestiune de timp până vor fi prinşi. Au fost instituite filtre, iar împrejurimile au fost periate de zeci de poliţişti şi anchetatori. S-a scotocit pe câmp, cu lanterne, cu câini de urmă. Se merge pe mai multe piste în acest caz, însă un lucru este sigur: victimele nu-i cunoşteau pe agresori. I-au luat de pe drum, la ocazie, de la Drajna. Au crezut că fac o faptă bună, dar uitaţi-vă la ce s-a ajuns. Femeia rănită a purtat o discuţie cu anchetatorii şi a explicat cum ea şi soţul său au fost atacaţi cu cuţitele de cei doi străini care se aflau pe bancheta din spate a maşinii. Atacul a avut loc în momentul în care au oprit în dreptul localităţii Tudor Vladimirescu pentru ca autostopiştii să coboare, aşa cum ceruseră. Agresorii sunt tineri, cu vârste până în 30 de ani şi amândoi purtau câte un cuţit”, susţin anchetatorii, citaţi de Adevarul.

O crimă șocantă a avut loc vineri seară în județul Călărași. Un bărbat a fost ucis de doi tineri pe care i-a luat la ocazie în mașina sa. După ce au ajuns în dreptul localității Tudor Vladimirescu, cei doi i-au tăiat gâtul bărbatului și au rănit-o și pe soția acestuia. Atacatorii au reuşit să fugă.

Zeci de poliţişti din judeţele Călăraşi, Ialomiţa, Constanţa şi Ilfov, dar şi de la Poliţia de Frontieră, îi caută de mai bine de 12 ore pe cei doi bărbaţi.

Oamenii legii au organizat filtre pe principalele artere din zonă.

Dosarul este coordonat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi, dar, deocamdată, anchetatorii nu au prezentat public date despre suspecţi.