Soţia infidelă, dusă de urgenţă la spital după ce amantul a rămas „captiv” în timpul partidei de amor VIDEO

După o partidă de amorcu iubitul a ajuns la spital şi relaţia infidelă a fost descoperită de toată lumea.

21 ian. 2018, 14:45
Soţia infidelă, dusă de urgenţă la spital după ce amantul a rămas „captiv” în timpul partidei de amor VIDEO

Un cuplu din Kenya a ajuns de urgenţă la spital după o partidă de amor… Ajunşi acolo, cei doi au fost nevoiţi să-şi cheme rudele în ajutor… Aşa s-a aflat că cei doi erau amanţi… 

Aparent, cei doi s-au întâlnit la un local din apropierea spitalului. N-au stat prea mult pe gânduri şi s-au retras. Sperau la o partidă fierbinte de sex!

La un moment dat, însă, în timpul actului sexual, bărbatul a început să urle ca din gură de şarpe! Rămăsese blocat în interiorul femeii. În zadar au încercat să se elibereze… Din nefericire pentru ei, a fost nevoie de intervenţie de specialitate.

După câteva minute, au început să strige după ajutor. Când i-au văzut, angajaţii hotelului au fost şocaţi! Le-au cerut numele şi telefoanele rudelor şi, astfel, au aflat că cei doi erau amanţi, şi nu un cuplu!

Deşi le-a fost greu să accepte complicitatea, aceştia au sunat, într-un final, la Ambulanţă, şi cei doi amorezi au fost transportaţi de urgenţă la spital. Dar nu cu maşina… Cei doi au fost puşi pe o măsuţă de lemn cu roţi… În timp ce femeia şi-a ascuns faţa, bărbatul a rămas descoperit, atrăgând furia mulţimii.

După ce au fost eliberaţi, s-a aflat şi motivul care a dus la producerea incidentului nefiresc: se pare că soţul femeii infidele îi făcuse vrăji, pentru a se asigura că îi este fidelă.