Un bărbat de 94 de ani, rămas văduv de puţin timp, a luat o decizie ŞOC. Ce a făcut bărbatul pentru a scăpa de singurătate VIDEO

Gestul făcut de un bătrân de 94 de ani, căruia i-a murit soția, a impresionat foarte mulți oameni. Povestea lui a ajuns să fie cunoscută în întreaga lume.

24 aug. 2017, 13:30
Un bărbat de 94 de ani, rămas văduv de puţin timp, a luat o decizie ŞOC. Ce a făcut bărbatul pentru a scăpa de singurătate VIDEO

Keith Davison a rămas complet singur, după ce soția sa a pierdut lupta cu cancerul, scrie antena3.ro. Evy a murit anul trecut, la 90 de ani, cu doar patru zile înainte ca cei doi să aniverseze 66 de ani de căsnicie. „Nu poți să-ți imaginezi cum este. Plâng mult.”, a afirmat Keith pentru un post de televiziune din statul american Minnesota.

Citeşte şi Medicii avertizează: Iată ce boli puteţi contacta la piscină, în saunele şi duşurile publice

Rămas singur, bărbatul s-a gândit la o soluție. În orășelul lui nu era nicio piscină publică, așa că a construit una în grădina din spatele casei sale. Nu pentru a se bucura el de piscină, ci pentru copiii vecinilor săi.

Piscina a fost deschisă în luna iulie, iar de atunci numeroși copii au venit zilnic în curtea bătrânului pentru a se bălăci. „Știam că o să vină. Acum nu mai stau singur și mă uit la pereți”, a mai spus bătrânul.