Soţia lui Dinel Staicu, jefuită de fosta avocată. I-a furat şi acoperişul casei GALERIE FOTO

În timp ce Dinel Staicu se află la închisoare, soţia acestuia Lenuţa Nuţu se confruntă cu mari probleme în libertate. Practic, locuinţa sa din comuna doljeană Branişte este distrusă.

27 nov. 2015, 11:19

Lenuţa Nuţu, actuala soţie a lui Dinel Staicu, a încheiat pe data de 4 martie 2013 un contract de comodat cu fosta avocată a acestuia, Alina Răducan. Au fost astfel închiriate două clădiri, una de 110 metri pătraţi, iar alta de 64 de metri pătraţi şi terenul aferent acestora, numai că în doar doi ani şi jumătate de ele aproape că s-a ales praful.

Citeşte şi Dinel Staicu, CONDAMNAT la 9 ani de închisoare în dosarul Transgaz

Principala obligaţie a comoditarei era „să îngrijească şi să conserve spaţiul că buni proprietari„, însă tocmai acest lucru nu s-a întâmplat, ba din contră. Cele două case nu mai au acoperişuri, uşile au fost smulse şi chiar ferestrele au fost luate.

Citeşte şi CSM suspendă din funcţie două judecătoare care au anulat ilegal condamnarea lui Dinel Staicu

Am avut un contract de comodat cu doamna avocat Alina Răducanu pe o perioadă de cinci ani. M-am dus la proprietate luni şi am avut un şoc, nu mai era acoperişul casei, nu mai era niciun gard. Nu ştiu care erau relaţiile sale cu Dinel Staicu, dar aşa ceva pare desprins din filme… Am sunat imediat la 112 când am văzut cum arată casa. Au venit cu întârziere, dar au venit….Acum, să sperăm că autorităţile îşi vor face treaba, ancheta este în desfăşurare„, a declarat Lenuţa Nuţu, pentru România TV.