Soţia lui Ilie Vonica, milionarul care s-a sinucis la Sibiu, RĂMÂNE ÎN AREST. Femeia nu ajunge la ÎNMORMÂNTARE

Ioana Vonica, soţia omului de afaceri Ilie Vonica din Sibiu care s-a sinucis marţi, rămâne în arest preventiv după ce magistraţii Curţii de Apel Bucureşti a admis sâmbătă contestaţia procurorilor. Iniţial, Tribunalul Bucureşti a decis joi ca Ioana Vonica să fie eliberată din arest, sub control judiciar, pentru a participa duminică la înmormântarea soţului ei. Decizia este definitivă.

RomaniaTV.net
07 iun. 2014, 10:24
Soţia lui Ilie Vonica, milionarul care s-a sinucis la Sibiu, RĂMÂNE ÎN AREST. Femeia nu ajunge la ÎNMORMÂNTARE

Ioana Vonica nu este lăsată să participe la înmormântarea soţului ei, Ilie Vonica. Decizia magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti vine după ce judecătorii Tribunalului Bucureşti îi admiseseră joi cererea de eliberare din arest, sub control judiciar. Procurorii au făcut recurs.

Ioana Vonica a fost arestată preventiv în dosarul reţetelor false, ea solicitând tribunalului să fie lăsată în libertate pentru a putea asista la înmormântarea soţului ei.

Ilie Vonica s-a sinucis marți după-amiază, aruncându-se în cap de pe terasa casei sale. Sicriul medicului Ilie Vonica a fost depus miercuri în capela cimitirului Bisericii din groapă. Omul de afaceri sibian a lăsat în urma sa o scrisoare de cinci pagini, în care menţionează de scandalul reţetelor false, în care este implicată soţia sa, Ioana Vonica. Gestul lui Ilie Vonica a venit la 24 de ore după ce a aflat că soţia sa, Ioana Vonica, va rămâne în închisoare, în urma deciziei Curţii de Apel Bucureşti, care a respins contestaţiile celor nouă persoane arestate în dosarul reţetelor false. În acest dosar, statul a fost prejudiciat cu 3,5 milioane de euro.

Ilie Vonica va fi înmormântat duminică la cimitirul de la Biserica din Groapă de pe strada Justiției din Sibiu.