Soţia lui Marius Niculae a fugit de-acasă cu Lache, mecanicul auto. Nu mai există cale de întoarcere

Marius Niculae confirma zilele trecute că s-a despărţit definitiv de soţia sa, Cristina. Fotbalistul lui Dinamo nu a dezvăluit motivele acestei noi rupturi, însă se vorbeşte de o nouă infidelitate a femeii.

24 feb. 2015, 08:18
Soţia lui Marius Niculae a fugit de-acasă cu Lache, mecanicul auto. Nu mai există cale de întoarcere

Marius Niculae şi Cristina au divorţat la începutul lui decembrie 2014, dar, deşi părea că nimic nu îi mai leagă, au decis, după un timp, să îşi mai acorde o ultimă şansă, de dragul fetiţei lor, în vârstă de aproape 4 ani.

După ce au petrecut sărbătorile împreună, Marius şi Cristina au ajuns din nou la despărţire, de această dată ruptura fiind definitivă. Potrivit wowbiz.ro, motivul este dat din nou de infidelitatea femeii, care la începutul acestei luni s-a reîntors la amant. Sursa citată scrie că bărbatul cu care Cristina îl înşală pe Marius Niculae este un fost mecanic auto, care are acum propriul service. El se numeşte Cosmin Luchian, iar apropiaţii îi spun Lache.

Citeşte şi Marius Niculae şochează: „Le-am avut amante pe cele mai bune prietene ale soţiei”

Zilele trecute, Cristina a decis să nu se mai ferească de lume şi să le arate tuturor cine este bărbatul care a determinat-o să fugă de acasă. Fosta soţie a lui Niculae a postat pe contul ei de Facebook mai multe poze cu Lache, de care pare foarte îndrăgostită.