Soţia lui Michael Schumacher, decizii dramatice după accidentul celebrului pilot

La aproape un an şi jumătate de la tragedia de pe pârtie, Corinna Schumacher s-a resemnat şi a înţeles că soţul ei nu va mai fi niciodată aşa cum a fost. Din soţia şi mama discretă, devotată, Corinna s-a transformat acum într-o femeie puternică, nevoită să răzbată singură.

16 mai 2015, 08:11
Soţia lui Michael Schumacher, decizii dramatice după accidentul celebrului pilot

Corinna Schumacher a vândut cabana de lux din Norvegia şi avionul privat al soţului ei, şi va face acelaşi lucru şi cu cabana din Meribel, unde pilotul a suferit accidentul care le-a schimbat atât de dramatic vieţile.

În decembrie 2013, Michael Schumacher a suferit un grav accident la schi şi a stat în comă 159 de zile. După ce s-a trezit, a fost transferat pentru recuperare acasă, în Elveţia. Rezultatele sunt însă modeste. Fostul pilot nu poate vorbi şi nu poate merge. Este imobilizat într-un scaun cu rotile şi are nevoie de îngrijire permanentă. Reşedinţa familiei a fost transformată de soţia lui într-un adevărat spital, unde 15 medici se află în permanenţă alături de fostul pilot. Iar costurile sunt uriaşe, peste 200 de mii de euro pe săptămână.

Corinna Schumacher a preluat afacerile soţului său, el fiind cel mai bogat pilot din istoria formulei 1, cu o avere de peste 700 de milioane de euro. Ea se ocupă acum de acest imperiu financiar. Tatăl lui Michael Scumacher, Rolf, s-a mutat din Germania şi acasă la fiul său, pentru a-i fi alături.

Citeşte şi: Primele informaţii oficiale despre starea lui Michael Schumacher

În vârstă de 44 de ani, Corinna Schumacher este femeia care s-a aflat tot timpul în spatele celui mai de succes pilot din istorie. Discretă, a stat departe de ochii presei. I-a fost alături mereu, la toate cele 307 curse de formula 1, până când Schumi s-a retras.

Citeşte şi ŞOC. Fratele vitreg al lui Michael Schumacher se afla pe lista pasagerilor avionului prăbuşit în Alpi

Mesajul lui de atunci, emoţionant, a căpătat acum cu totul alt sens.

De când s-a căsătorit cu pilotul în 1995, Corinna Schumacher a dat doar câteva interviuri. S-a dedicat celor doi copii, Gina Marie şi Mick, acum adolescenţi. La acea vreme, presa a vuit că nunta a fost o strategie de marketing, gândită de impresarul lui Schumi. Dar toţi s-au înşelat. Cuplul a fost unul de excepţie şi a avut la bază un pact simplu. Michael Schumacher i-a promis alesei sale iubire, respect, o familie şi o situaţie financiară foarte bună. În schimb, Corinna i-a dat libertatea de a-şi urma visul, cursele de formula 1, indiferent de riscuri. Ironia soartei a făcut însă ca viaţa lui Schumi să fie distrusă nu pe pista de formula unu, ci pe cea de schi.