Soţia lui Michael Schumacher, mesaj emoţionat despre sănătatea pilotului

Sotia lui Michael Schumacher, Corinna, a tinut sa le multumeasca fanilor.

17 iul. 2014, 15:01
Soţia lui Michael Schumacher, mesaj emoţionat despre sănătatea pilotului

Michael Schumacher continuă să se lupte pentru sănătatea sa. „Compasiunea voastra ne-a impresionat in aceasta perioada dificila”, a spus Corrina.

„Ne asteapta o lupta lunga, dar suntem siguri ca Michael va reusi, la fel cum a facut-o si in Formula 1”, a continuat aceasta.

Deşi s-a trezit din comă, luna trecută, starea de sănătate a fostului pilot de curse Michael Schumacher merge cu paşi lenţi către ameliorare, cât despre recuperarea completă nici nu se pune problema, susţine medicul Gary Hartstein, care a activat în Formula 1.

„Din păcate, e improbabil ca lucrurile să mearga atât de bine pe cât speră toată lumea în cazul lui Michael Schumacher. Cred că soţia lui, Corinna, poate, într-adevăr, să comunice cu el într-un fel, dar orice altceva peste acest nivel ar fi un miracol”, a spus Hartstein.

Michael Schumacher s-a trezit luna trecută din comă, stare în care a ajuns în urma unei lovituri la cap, suferite la schi, în Franţa, la începutul anului.

Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a suferit un grav accident la schi, in urma caruia a intrat in coma.

In luna iunie, dupa aproape 6 luni de coma, Schumacher a fost mutat la o clinica de recuperare, iar conform familiei „face progrese”.