Soţia manelistului Nicolae Guţă a fost arestată preventiv pentru 30 de zile

Narcisa, soţia manelistului Nicolae Guţă, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Ea este acuzată de tâlhărie, furt şi violare de domiciliu după ce a bătut-o pe amanta lui Guţă. Manelistul şi-a vizitat deja soţia la arest şi i-a adus câteva pachete.

RomaniaTV.net
25 oct. 2014, 11:09
Soţia manelistului Nicolae Guţă a fost arestată preventiv pentru 30 de zile

Narcisa, soţia lui Nicolae Guţă, este acuzată de tâlhărie, furt calificat şi violare de domiciliu. Avocatul Narcisei a făcut deja recurs la decizia judecătorilor.

„Am formulat contestatii, se va judeca la instanta superioara probabil săptămâna viitoare. I s-au retinut si infractiuni de furt calificat si talharie si amenintare si mai multe infractiuni asimilate infractiunii de talharie”, a declarat avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Narcisa susţine că e nevinovată. „N-am furat nimic! Voi nu sunteţi sănătoşi la cap? Pentru trei palme să fiu arestată? N-am făcut nimic, mi-am apărat dragostea mea!”, a spus Narcisa.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie! Beyonce, atacată de Guţă. Manelistul spune secretul ruşinos din trecutul iubitei sale

La scurt timp după arestare, Nicolae Guţă şi-a vizitat soţia după gratii. De altfel, manelistul a şi fost audiat în acest caz.

„Daca era invers, daca Madalina era in cazul narcisei tot asa eram pentru ca sunt mamele copiilor mei. Fiecare are draci. A fost o iesire nervoasa a Narcisei. E si dusa cu pluta, ii lipseste o doaga”, le-a spus Nicolae Guţă jurnaliştilor.

Soţia manelistului riscă până la 12 ani de închisoare.