Soţia manelistului Nicolae Guţă a fost reţinută de poliţie

Soţia manelistului Nicolae Guţă, Narcisa, a fost reţinută de poliţie, după ore bune de audieri, informează România TV. Potrivit unui comunicat al Poliţiei, soţia lui Guţă este bănuită de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, prin violare de domiciliu.

24 oct. 2014, 11:46
Soţia manelistului Nicolae Guţă a fost reţinută de poliţie

Narcisa Guţă a fost ridicată de poliţişti şi dusă la audieri la secţia de poliţie Popeşti-Leordeni, vineri dimineaţa, după ce în urmă cu câteva zile a intrat în casă peste amanta manelistului Nicolae Guţă, a ameninţat-o şi a bătut-o. Nicolae Guţă a fost martor la întreaga scenă, dar a rămas acasă cu fiul lui, Alberto.

„La data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 19.50, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Popeşti-Leordeni au fost sesizaţi, prin apelul unic de urgenţă 112, de către o tânără de 22 de ani, cu privire la faptul că, în urmă cu aproximativ o oră, BN, de 40 de ani, împreună cu încă o femeie şi doi bărbaţi, a pătruns în locuinţa sa, din Popeşti-Leordeni, prin spargerea geamului. Bănuiţii, prin violenţă şi ameninţare, ar fi sustras un lănţişor de aur patru inele, cinci telefoane mobile şi sumele de 1.000 de euro şi 400 de lei, aparţinând altor trei persoane care se aflau în imobil”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Imediat, poliţiştii au identificat persoanele bănuite că au pătruns, fără drept, în locuinţa celei supranumite Beyonce de Romania. Poliţiştii au efectuat două percheziţii domiciliare vineri dimineaţă, fiind identificate bunurile sustrase, care au fost restituite proprietarului. 

Narcisa a recunoscut totul. „Nu m-am dus pe bătăi. M-am dus eu cu o fată şi cu copilul meu. Nu am mers să o bat, ci să-i atrag atenţia. Nu m-am dus în locuinţa ei proprietate persoanlă. Am bătut la uşă şi i-am spus să-mi deschidă să vorbim despre Alberto. A început să mă înjure de după uşă. Am spart geamul. Eram sport îmbrăcată şi am intrat pe geam. Am intrat cu un pistol de jucărie şi am strigat din uşă că trag. Am urcat în camera de sus. Două fete au ieşit cu copilul din cameră. Am rămas doar eu cu ea. A vrut să se arunce pe geam. Atunci am mers eu şi alte două şi am tras-o înapoi. I-am dat vreo trei-patru palme. Voia să sară de la balcon. Dacă nu o ţineam eu, cred că era pe altă lume astăzi!”, a declarat Narcisa Guţă.

În cursul acestei zile, soţia lui Nicolae Guţă, Narcisa, va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată prin violare de domiciliu.