Soţia poliţistului ucis de milionarul turc, angajată în cadrul Ministerului de Interne

Vicepremierul Gabriel Oprea a decis să o angajeze pe soţia poliţistului ucis de milionarul turc în cadrul Ministerului de Interne. Mai mult, polițistul Gheorghe Ionescu a fost înaintat în gradul de subinspector post-mortem, printr-un ordin al ministrului de Interne, pentru fapte de eroism și sacrificarea vieții în misiune.

21 aug. 2015, 08:18
Soţia poliţistului ucis de milionarul turc, angajată în cadrul Ministerului de Interne

În numele meu personal și al conducerii Ministerului Afacerilor Interne, exprim profundul regret pentru pierderea camaradului nostru. În acest moment tragic, transmit întreaga mea compasiune și solidaritate tuturor celor care i-au fost apropiați colegului nostru Gheorghe Ionescu. Sincere condoleanțe familiei și colegilor săi„, a transmis vicepremierul Gabriel Oprea, potrivit unui comunicat al MAI.

Citeşte şi MESAJ EMOŢIONANT al Poliţiei Române în memoria poliţistului ucis de milionarul turc: „EROUL NOSTRU…”

Vicepremierul a discutat personal, vineri dimineață, cu soția polițistului și a dispus măsurile necesare pentru ca aceasta să fie încadrată în Ministerul Afacerilor Interne, conform măsurilor de sprijin acordate polițiștilor cu grad de invaliditate și familiilor acestora, precum și familiilor polițiștilor decedați.

Citeşte şi Milionarul turc care a accidentat poliţistul riscă ÎNCHISOARE pe viaţă. El va fi acuzat de OMOR calificat

Ministerul Afacerilor Interne va organiza funeraliile militare și va sprijini familia cu tot ce este necesar în aceste împrejurări tragice. Ministrul Gabriel Oprea și întreaga conducere a instituției vor participa duminică la ceremonialul religios de înmormântare a subinspectorului post-mortem Gheorghe Ionescu, a anunțat MAI.

Subinspectorul post-mortem Gheorghe Ionescu, căzut la datorie, avea 44 ani, era căsătorit și lucra de 23 de ani în Ministerul Afacerilor Interne. Polițistul a murit vineri dimineața la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, unde se afla internat, în comă indusă, după ce în noaptea de 1 spre 2 august a fost accidentat în timpul desfășurării unei misiuni.

Citeşte şi Poliţistul accidentat de milionarul turc A MURIT: „Dulăul” a stat în comă trei săptămâni