Soţia sirianului găsit mort într-un portbagaj şi amantul acesteia, ARESTAŢI PREVENTIV

Soţia sirianului ucis şi băgat într-un portbagaj şi amantul acesteia au fost arestaţi preventiv. Decizia a fost luată de magistraţii Tribunalului Bucureşti, după ce cei doi au recunoscut că l-au omorât pe omul de afaceri. Vineri, cei doi au fost duşi la apartamentul unde s-a petrecut crima, pentru reconstituire.

17 apr. 2015, 05:12
Soţia sirianului găsit mort într-un portbagaj şi amantul acesteia, ARESTAŢI PREVENTIV

Soţia şi amantul ei au plănuit cu atenţie crima. Femeia l-a atras pe soţul de care era despărţită de ceva timp în apartamentul ei din Bucureşti şi i-a pregătit masa. Sirianul nu avea de unde să ştie că avea să fie ultima sa cină: soţia i-a pus o folie întreagă de sedative în mâncare, potrivit România TV.

Imediat ce afaceristul a adormit, în scenă a intrat amantul. L-a asfixiat şi l-a aruncat în portbagajul unei maşini. Apoi a dus autoturismul în faţa unei secţii de poliţie din cartierul Pantelimon.

VEZI ŞI: Mama amantului soţiei sirianului găsit mort în portbagajul unei maşini: Femeia era bătută de bărbatul ei

Criminalii şi-au recunoscut faptele şi au fost duşi la reconstituire, atât la apartamentul unde a avut loc crima, cât şi la locul unde a fost abandonată maşina în care a fost aruncat cadavrul. Ucigaşii au făcut tot posibilul să-şi ascundă crima. Acum câteva zile, soţia sirianului îi trimitea pe anchetatori pe piste false.

Femeia era angajată la Inspecţia Muncii. „Este vorba de o angajată la Inspecţia Muncii, prin concurs, începând cu 1.09.2000. În prezent ocupa funcţia publică de consilier la compartimentul relaţii internaţionale. Nu a avut sancţiuni disciplinare„, a declarat Eugen Tifin, purtător de cuvânt la Inspecţia Muncii.

Sirianul ucis era un important om de afaceri. Acesta dministra un depozit de mărfuri pentru un lanţ hotelier de pe litoral.

CITEŞTE ŞI Sirianul găsit mort în portbagaj, UCIS de soţie şi de amantul său. PLANUL DIABOLIC al criminalilor VIDEO