Soția viceprimarului mort în Grecia, declarații cutremurătoare: „Copiii dormeau, i-am trezit în țipete, nu mai nimeream nici ușile să le deschid”

Soția viceprimarului din Dolj, care s-a stins din viața în Grecia, a făcut declarații, în exclusivitate pentru România Tv, despre cum s-a întâmplat tragedia.

10 aug. 2022, 11:55
Soția viceprimarului mort în Grecia, declarații cutremurătoare: „Copiii dormeau, i-am trezit în țipete, nu mai nimeream nici ușile să le deschid”

Viceprimarul comunei doljene Greceşti, în vârstă de 44 de ani, a murit în fața copiilor și șoței sale după ce a făcut infarct. Evenimentul trist s-a petrecut sâmbătă, în timp ce se afla cu familia în vacanţă în Grecia.

„Trebuia să fie cea mai frumoasă vacanță, trebuia să fie vacanța noastră pentu că el nu voia niciodată să plece din țară în străinătate. Trei, patru zile a fost de vis în acea vacanță, i-a plăcut enorm de mult. Seara ne-am întors din croazieră de pe vas, am mâncat, a făcut un duș, ne-am culcat, pur și simplu nu a spus că l-ar durea, că l-ar deranja ceva. Când s-a trezit, l-am văzut că s-a ridicat, s-a pus în genunchi, iar în câteva secunde a căzut înapoi lângă mine în pat, nu mai putea să mai respire.

Copiii erau în somn, i-am trezit din somn în țipete, nu mai nimeream nici ușile să le deschid. Am chemat salvarea, a spus ca e un accident vaslcular, l-a dus la spital. Asteptam o mică speranță, au spus că a facut o hemoargie masivă și nu au putut să mai facă nimic. L-am trimis în țară cu niște străini, cu niște oameni sufletiști, ne-au ajutat”, a declarat soția viceprimarului din Dolj, la RomâniaTv.

Viceprimarul comunei doljene Greceşti, Daniel Sorin Calu, a murit sâmbătă, în timp ce se afla în vacanţă în Grecia. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, a suferit suferit un accident vascular şi a încetat din viaţă.

Daniel Sorin Calu avea funcţia de viceprimar în comuna Greceşti, însă îndeplinea atribuţii de primar, după ce primarul comunei a fost găsit incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate, potrivit GDS.

Citește și Viceprimarul comunei doljene Greceşti a murit în timpul unei vacanţe în Grecia. A făcut infarct în faţa soţiei şi a copiilor

Citește și Detalii înfiorătoare despre crima din Bascov care o șocat o țară întreagă. Care ar fi fost, de fapt, motivul pentru care criminalul și-a ucis întreaga familie