Soţul Andreei Antonescu, primele declaraţii despre DIVORŢ. „Relaţia noastră s-a bazat pe…”

Discuțiile despre mariajul Andreei Antonescu au ținut capul de afiș al presei mondene, speculațiile cu privire la acest subiect fiind de-a dreptul savuroase. Acum însă, pentru prima oară, soțul Andreei, Traian Spak, a explicat cum stau lucrurile în căsnicia lor.

18 sept. 2015, 10:29
Soţul Andreei Antonescu, primele declaraţii despre DIVORŢ. „Relaţia noastră s-a bazat pe…”

Oricât a negat Andreea că există probleme în mariajul ei, lumea credea că doar încearcă să ascundă adevărul bazându-se pe discreția lui Traian și distanța care îi desparte, scrie spynews.ro. Cu toate acestea, din Statele Unite, soțul vedetei a explicat care este adevărul despre relația pe care o are cu fosta jumătate a trupei Andre.

Citeşte şi Andreea Antonescu, lămuriri despre o nouă sarcină

„Aici sunt destul de ocupat, am o afacere cu mașini. Nu îmi convine ideea distanței prea mult, dar, pe de altă parte, știu ce înseamnă muzica pentru Andreea. Noi nu suntem un cuplu care își expune viața în public, dar, vă pot spune cu siguranță, că ne vedem mult mai des decât se vehiculează. Ori merg eu în România, ori vine Andreea aici, ne vedem cel puțin o dată la o lună, o lună și jumătate”, explică Traian, în timp ce, fericit, se joacă cu fetița lor, Sienna.

„Relația noastră s-a bazat pe lucruri reale, concrete, am luptat amândoi pentru a ajunge aici. Suntem împreună de peste zece ani și știm în momentul acesta ce este important pentru noi. Nu ne pierdem în fleacuri, nu aplecăm urechea la alții, vorbim însă zi de zi la telefon. Sienna este scopul nostru cel mai important și suntem suficient de maturi ca să știm că noi suntem familia ei și așa vrem să și rămânem”, a mai spus Traian, explicând astfel că nu se pune problema divorțului între el și artistă.