Soţul Cristinei Spătar a fost reţinut. E cercetat într-un dosar de evaziune fiscală

Soţul Cristinei Spătar a fost reţinut, informează România TV. Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti a anunţat că în urma audierilor efectuate în dosarul penal în care sunt cercetate mai multe persoane pentru săvârşirea de infracţiuni de evaziune fiscală au fost puse sub inculpare Ionescu Alin şi Aron Roxana, emiţându-se totodată şi ordonanţe de reţinere a acestora pentru 24 de ore.

30 sept. 2014, 05:41
Soţul Cristinei Spătar a fost reţinut. E cercetat într-un dosar de evaziune fiscală

Soțul cântăreței Cristina Spătar, Alin Ionescu, a fost reţinut, marţi, de poliţişti. Acesta este cercetat într-un dosar de evaziune fiscală. Alin Ionescu şi Roxana Aron vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit anchetatorilor, în cauză mai sunt cercetate în stare de libertate alte 13 persoane, acestea având calitatea de suspect.

Polițiștii au efectuat, luni, 10 percheziţii domiciliare pe raza municipiului București și a județului Ilfov, fiind vizate locuințele mai multor persoane și sediile unor societăți comerciale, bănuite de comiterea unor infracțiuni de evaziune fiscală în domeniul serviciilor de pază și securitate. 

Prejudiciul se ridică la 10 milioane de euro.

Citeşte şi Percheziţii la firme de pază din Bucureşti şi Ilfov. Soţul cântăreţei CRISTINA SPĂTAR, suspectat de evaziune