Soţul femeii care a murit după ce ambii au fost spulberaţi de pe motocicletă de o maşină a murit şi el VIDEO

Tragedie cumplită după accidentul de motocicletă petrecut în urmă cu câteva zile, în Buzău. Andreea, o tânără mămică de doar 25 de ani, a murit vineri, iar astăzi s-a stins și soțul ei, pe patul de spital. Cei doi se aflau pe o motocicletă când au fost spulberaţi de o şoferiţă imprudentă. Acum, o fetiță de doar 4 ani a rămas fără părinți.

11 sept. 2018, 13:12
Soţul femeii care a murit după ce ambii au fost spulberaţi de pe motocicletă de o maşină a murit şi el VIDEO

Cosmin a luptat până în ultima secundă, însă rănile suferite în urma accidentului i-au fost fatale, informează România TV. Vestea a căzut ca un trăsnet peste familiile celor doi tineri, care se pregăteau să o înmormânteze pe soția tânărului.

Citeşte şi SCANDAL cu săbii ninja, într-un club de manele de la marginea Buzăului. „A pornit pe fondul dedicaţiilor” FOTO

„Frățiorul meu drag, ai plecat prea repede dintre noi, lăsând în urmă multă suferință…Dumnezeu să te ierte, suflet bun!”, a scris o rudă.

Cei doi soți se aflau pe motocicleta primită de Mădălin de la iubita lui, după ce acesta s-a întors din străinătate. O şoferită de 50 de ani nu le-a acordat prioritate și i-a izbit în plin. Tânăra de 27 de ani a murit pe loc.

Mădălin a ajuns în comă la spitalul din Buzău. Din cauza stării grave, a fost transferat la spitalul Floreasca, din capitală, unde a murit. Cei doi soți au lăsat în urmă o fetiţă orfană, de doar 4 anişori.