Soţul lui Teo Trandafir bagă bani grei în POKER. Ce spune vedeta despre viciul bărbatului

Constantin Iosef, soţul lui Teo Trandafir, îşi petrece luna de miere în cel mai plăcut mod cu putinţă, pentru el. Acesta joacă ore în şir la PokerFest 2012, celebrul turneu de profil care se desfăşoară zilele acestea în incinta unui hotel din Bucureşti, concurs în care a aruncat la bătaie, pentru început, circa 1.000 de lei. Dar nu oricum, ci cu acceptul proaspetei sale soţii, care îi cunoaşte şi înţelege pasiunea ce riscă să devină o prioritate.

RomaniaTV.net
13 iun. 2012, 06:43
Soţul lui Teo Trandafir bagă bani grei în POKER. Ce spune vedeta despre viciul bărbatului

În loc să-şi ducă proaspăta soţie în vacanţe romantice şi în destinaţii exotice şi însorite, Constantin Iosef stă la masa de poker de dimineaţă până seara, potrivit cancan.ro. La începutul acestei săptămâni, respectiv la o zi după ce s-a dat startul ultimei etape de primăvară de la PokerFest 2012, fostul rugbist a „uşurat” bugetul familiei sale cu o sumă frumuşică şi s-a aşezat la masa de poker, hotărât să îi înmulţească.

Constantin nu i-a ascuns niciodată lui Teo că pokerul este viaţa sa, iar ea l-a înţeles şi spune că îl va sprijini până la capăt. „Dacă există şansă, mergem împreună până în pânzele albe. Dacă îmi zicea cineva acum şase luni că soţul meu o să joace poker, îi spuneam: „Aoleu, maică, asta înseamnă că vinde tot din casă!”. Acum, însă, de când urmăresc fenomenul, m-am liniştit. Pokerul e un sport al logicii, al echilibrului, al rezistenţei fizice şi nu e nici vorbă de noroc. E muncă”, a spus Teo.