Soţul ministrului de interne Carmen Dan a fost înmormântat în comuna natală din Teleorman

Soţul ministrului de interne Carmen Dan a fost înmormântat în comuna natală Rădulești, din județul Teleorman. Consătenii care l-au condus pe ultimul drum spun că au pierdut un prieten bun, un om cumsecade care i-a ajutat ori de câte ori le-a fost greu. 

RomaniaTV.net
05 iul. 2018, 15:21
Soţul ministrului de interne Carmen Dan a fost înmormântat în comuna natală din Teleorman

Soţul ministrului Carmen Dan, Corneliu Daniel Dan, în vârstă de 57 de ani, a fost găsit mort în locuinţa sa din Videle.

„Cadavrul nu are urme de violenţă, iar la prima exeminare nu sunt suspiciuni că ar fi fost victima vreunei infracţiuni”, declarau marţi surse din rândurile anchetatorilor.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru moarte suspectă, cazul fiind preluat de Parchetul Tribunalului Teleorman.

Rude, prieteni şi vecini l-au condus pe ultimul drum şi spun că au pierdut un prieten bun, un om cumsecade care i-a ajutat ori de câte ori le-a fost greu. 

„Era un om deosebit! Părinții lui au fost oameni mari: directorul băncii înainte, mama dânsului a fost contabil. Au fost oameni bine văzuți în satul ăsta! Anul trecut i-a venit rău și a căzut la serviciu, n-a putut să mai respire. De atunci avea probleme cu inima. Și mama, care-a decedat, tot aceeași problemă. A decedat acum trei ani, de Izvorul Tămăduirii”, au povestit rude ale soţului ministrului Carmen Dan, venite la mormântul acestuia, citate de România TV

Corneliu Daniel Dan, soțul ministrului de interne, a fost găsit mort în apartament de tatăl său, în vârstă de 81 de ani.

„Eu și cu tatăl lui l-am găsit. Eu am grijă de tatăl lui. L-am sunat și n-a răspuns. Ne-am făcut griji, am luat mașina, am mers la el și l-am găsit decedat.  (…) Pe doamna Dana când a sunat-o și i-a spus…vă dați seama, era în țară când a sunat-o, cu inundații…Vă dați seama cum a reacționat”, mai povesteşte o rudă.

„Era un băiat deștept, inteligent. Un inginer bun. Asta a fost soarta lui”, a spus un fost coleg al soţului ministrului Carmen Dan.

Vecinii din Videle spun că soțul ministrului de interne era un om retras.

„Nu prea vorbea cu nimeni, el era cu ale lui…cu imprimantele… cu contabilitatea lui…”, spune un vecin. 

 

Cauza morţii soţului ministrului de Interne Carmen Dan, Corneliu Dan, găsit decedat marţi în locuinţa sa din Videle, a fost un infarct miocardic acut, relevă rezultatele autopsiei.

Conform evaluarilor medico-legale, decesul lui Corneliu Dan s-a produs cu aproximativ 24 de ore inainte de a fi găsit.