Soţul româncei crucificate, declaraţii cutremurătoare: „Copiii nu ştiu că mama lor a fost ucisă”

Soţul româncei care a fost maltratată, ucisă şi crucificată de un instalator pervers la Florenţa nu le-a spus nici acum copiilor că mama lor nu mai este printre cei vii.

20 mai 2014, 10:15

Jean Manta, soţul victimei-Cristina Andreea Zamfir, a mărturisit că n-a avut puterea de a le spune copiilor săi că mama lor nu îi va mai strânge în braţe vreodată, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Românca crucificată în Italia: Criminalul i-a dat 30 de euro pentru un joc erotic

„Fetiţa cea mare, în vârstă de patru ani, a văzut o poză cu mama ei într-un ziar. I-a arătat o verişoară de-a ei poza dintr-un ziar şi, de atunci, fata întrebă mereu de mama ei. Am sunat acasă şi am vorbit cu ea, dar nu am avut puterea de a-i spune că mama ei a murit. Pe Cristina a îngropat-o mama ei la Napoli, nici măcar eu nu pot să merg să îi aprind o lumânare, findcă este foarte departe”, ne-a declarat Jean Manta.

Citeşte şi DETALII ŞOCANTE, scoase la iveală de autopsia româncei CRUCIFICATE

Cristina Andreea Zamfir a fost găsită dezbrăcată, purtând doar o pereche de pantofi şi ciorapi. Tânăra era „crucificată” pe o barieră, la o distanţă de o oră şi ceva de mers pe jos de la domiciliul ei.

„Am fost la locul unde a fost găsită moartă. Ea a fost omorâtă în altă parte şi apoi dusă acolo”, a povestit bărbatul. Anchetatorii au spus că găsit-o pe fată legată la mâini cu bandă adezivă de o barieră şi îngenuncheată pe pământ. Hainele sale au fost găsite la un kilometru distanţă, alături de geanta sa în care erau telefonul mobil şi buletinul, semn că agresorul nu a avut nicio clipă intenţia unui jaf.