Soţul Sandei Ladoşi se folosea de aceasta pentru a face EVAZIUNE FISCALĂ

Artista Sanda Ladoşi a fost folosită de soţul său drept paravan pentru afaceri necurate ale acestuia. Numele ei era folosit de Ştefan Tache pentru a câştiga credibilitate. Mai mult, soţul Sandei Ladoşi a folosit şi una dintre firmele artistei pentru a comite evaziune fiscală şi pentru a spăla sume mari de bani.

09 oct. 2013, 09:32
Soţul Sandei Ladoşi se folosea de aceasta pentru a face EVAZIUNE FISCALĂ

Potrivit procurorilor, Ştefan Tache ar fi folosit una dintre firmele la care Sanda Ladoşi a fost administrator pentru a comite evaziune fiscală şi pentru a spăla banii proveniţi din afacerile ilicite, informează România TV.

Ştefan Tache este arestat preventiv în dosarul de evaziune fiscala, iar potrivit procurorilor, prejudiciul se ridică la aproape 4 milioane de euro.

Soţul Sandei Ladoşi este implicat şi în dosarul bancherilor, acolo unde prejudiciul se ridică la peste 80 de milioane de euro. În acest dosar, Ştefan Tache este acuzat că a contractat mai multe credite cu acte false, iar pentru că nu avea mai multe garanţii în proprietăţi, s-a folosit de mai mulţi funcţionari publici pentru a supraevalua nişte terenuri.

CITEŞTE ŞI: Iubiţii PENALI ai vedetelor din România: Ce femei celebre s-au îndrăgostit de INFRACTORI