Soţul unei angajate din Ministerul Justiţiei, prins băut în urma unui accident cu trei victime. Poliţiştii, acuzaţi de muşamalizare

Șofer băut, accident cu doi răniți și un scandal de pomină în judeţul Suceava. Trei mașini au fost implicate. Oamenii adunati la faţa locului le-au cerut poliţiştilor să îl testeze chiar în faţa lor pe bărbatul vizibil în stare de ebrietate. Localnicii s-au temut că vinovatul va scăpa basma curată datorita soţiei care lucrează în Ministerul Justiţiei.

10 mart. 2017, 07:35
Soţul unei angajate din Ministerul Justiţiei, prins băut în urma unui accident cu trei victime. Poliţiştii, acuzaţi de muşamalizare

Un accident s-a petrecut pe DN2H, în localitatea suceveana Milisăuţi. Un şofer în vârstă de 52 de ani a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a intrat pe constrasens. Acolo maşina acestuia a lovit un alt autoturism şi a ricoșat apoi într-un al treilea vehicul. Trei oameni au fost răniţi, doi dintre ei duşi la spitalul din Rădăuţi. Scandalul a izbucnit imediat după ce la faţa locului au ajuns poliţiştii. Aceştia au fost luaţi la rost de localnici pe motiv că nu-l testează pe şofer cu aparatul etilotest.

„Dumneata intrebi ce sa faci cu el? Du-l la spital, ba tata, du-l la spital la dezalcoolizare, nu stii sa faci legea. Ia mana de pe mine, e aranjata treaba nu vezi ca suna telefoane”, spune un martor al accidentului.

Localnicii s-au temut că poliţiştii îl vor menaja pe şoferul beat deoarece soţia acestuia lucrează în Justiție

Politistii i-au luat la rost pe cameramanii care filmau, cerandu-le sa inchida camerele si sa plece de pe carosabil, lucru care a intaratat si mai rau spiritele. Soferul care a provocat accidentul a fost verificat cu etilotestul, mai tarziu. A rezultat o valoare de 0,55 miligrame alcool pur in aerul expirat.

Vezi si> Şofer băut, circ cu poliţiştii care l-au tras pe dreapta VIDEO