SOV, arogant pe FACEBOOK: Sunteţi nişte proşti, fraieri. Şmecherii suntem noi. Bă, nici curve nu aveţi! VIDEO

Sorin Ovidiu Vântu, recent eliberat din închisoare, a transmis un mesaj extrem de dur pe Facebook tinerilor care s-au mobilizat pe reţeaua de socializare și au ieșit la vot, la alegerile prezidențiale, numindu-i "proşti" şi "fraieri". "Şmecherii suntem noi. Noi suntem combinatorii", transmite arogant SOV generaţiei Facebook.

11 dec. 2014, 12:05
SOV, arogant pe FACEBOOK: Sunteţi nişte proşti, fraieri. Şmecherii suntem noi. Bă, nici curve nu aveţi! VIDEO

SOV a postat pe contul său un video în care îşi începe „pledoaria” cu constatarea că este înjurat mai puţin şi că s-a epuizat toată gama de înjurături, drept pentru care a decis: „Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, vă mai dau eu alte motive să o faceţi în continuare”.

Sunteți niște proști, fraieri în toată puterea cuvântului. Șmecherii suntem noi, degeaba ne înjuraţi, nu ne pasă. Noi suntem un aspirator de resurse, tot ceea ce produceți voi, aspirăm noi. (…) Dacă votul tău a contat, fii convins că nu ţi-am dat voie să votezi. Nu faci altceva decât să ne schimbi pe unii cu alţii. 

Noi suntem combinatorii, ăia de deasupra. Indiferent cine vine la putere, avem relații și colo, și colo, oricum facem bani. Voi ce faceți? Generația n-am! Nu aveți absolut nimic! Nu aveți casă, nu aveți mașină. Bă, nici curve nu aveți! Trebuie să plecați din țară! Astfel rămân mai puțini muncitori care să producă bani pe care noi să-i luăm. Vreți să ne schimbați pe noi? Aveți o singură șansă. Schimbați sistemul politic. Altfel, veți continua să fiți slugile noastre în continuare”, spune Sorin Ovidiu Vîntu, în clipul postat pe reţeaua de socializare.

CITEŞTE ŞI SORIN OVIDIU VÂNTU: Meritam să fac închisoare pe viaţă. Munca noastră este să FURĂM STATUL, domnule! VIDEO