SPANIA: 16 prostituate românce, ARESTATE pentru că jefuiau turiştii britanici

Poliţia spaniolă a reţinut 16 prostituate românce într-o staţiune din Insulele Baleare. Fetele atrăgeau turişti băuţi în baruri şi le furau cardurile.

RomaniaTV.net
19 aug. 2015, 06:03
SPANIA: 16 prostituate românce, ARESTATE pentru că jefuiau turiştii britanici

Poliţiştii spanioli au descins în două localuri de noapte din staţiunea Magaluf, aflată aproape de Palma de Mallorca, şi au săltat patru bărbaţi, lideri ai grupării infracţionale, şi 16 prostituate românce. Întreaga operaţiunea era condusă de un spaniol cu antecedente penale, care deţinea cele două cluburi de noapte.

CITEŞTE ŞI Bărbaţi drogaţi şi apoi tâlhăriţi de o prostituată din Mureş

Româncele erau obligate să atragă turişti băuţi, pe care să-i aducă în local. Victimele proveneau în special din Marea Britanie şi Peninsula Scandinavă. Atraşi în cele două cluburi sub promisiunea unor favoruri sexuale, turiştii erau apoi deposedaţi de carduri. Acestea erau clonate, iar gruparea scotea bani de la bancomatele din zonă. Aşa au strâns peste 45 de mii de euro în câteva săptămâni. Anchetatorii spun însă că suma ar fi mult mai mare, doar că mulţi turişti nu au făcut reclamaţie, probabil de ruşine.

CITEŞTE ŞI Prostituată româncă în Spania, eliberată datorită unui email

Gruparea era organizată extrem de bine. În timpul percheziţiilor, poliţiştii au găsit registre în care erau trecute sistematic numele prostituatei, sumele sustrase de la fiecare client şi tipul cardului.