Spaniolii de la Antolin deschid o fabrică la Sibiu pentru care fac acum angajări. Iată posturile

Grupo Antolin din Spania, care produce corpuri de iluminat pentru autovehicule la Sibiu, deschide, în curând, o fabrică greenfield, nou-construită, în apropierea unităţii închiriate în care activează din 2012. Grupul spaniol a început deja angajările pentru fabrica pe care urmează să o deschidă în Sibiu. 

RomaniaTV.net
23 dec. 2014, 13:56
Spaniolii de la Antolin deschid o fabrică la Sibiu pentru care fac acum angajări. Iată posturile

Grupul Antolin este prezent la Sibu din 2012, când a cumpărat producătorul francez de componente şi sisteme de iluminare pentru automobile CML Innovative Technologies. În tot acest timp, Grupo Antolin a funcţionat într-un spaţiu închiriat. Pe parcursul anului 2014, grupul spaniol şi-a mutat toate operaţiunile în fabrica nou-construită.

Fabrica greenfield nou-construită se află în Zona Industrială Vest, în care este amplasată unitatea în care spaniolii de la Antolin au funcţionat până acum, în apropierea aeroportului Sibiu.

CML Innovative Technologies Sibiu a încheiat 2012, cel mai recent an pentru care a depus bilanţul de Ministerul de Finanţe, cu un profit net de 646.410 lei, cu afaceri nete de 14.870.464 lei, şi cu un număr mediu de 163 de salariaţi.

Lista posturilor pentru care Grupo Antolin face angajări

Producătorul spaniol Antolin angajează un inginer calitate la Sibiu.
Te califici pentru acest post dacă eşti absolvent de colegiu sau facultate cu profil industrial; ai minimum doi ani experienţă într-un post similar, în industria auto (de preferat în linii de asamblare), eşti dispus să ai program de lucru în două schimburi.
Candidatul potrivit pentru acest post ştie să opereze un PC, este flexibil, adaptabil, bun comunicator. 
Detalii găsiţi aici.

Grupo Antolin angajează un inginer calitate clienţi la Sibiu.
Candidatul potrivit pentru acest post este absolvent de studii superioare tehnice (Inginerie); are minimum doi ani experienţă într-un post similar în industria auto, e dispus să plece în delegaţii în Europa, este diplomat, metodic, riguros. Candidatul ideal pentru acest post are cunoştinţe temeinice în ceea ce priveşte: ISO-TS 16949, CSR, instrumente standard în industria automo, în domeniul calităţii (PPAP, FMEA, Control Plan), quality core tools (5 WHY, ISHIKAWA, 8D reports). Amănunte, aici.

Grupo Antolin angajează un inginer producţie la Sibiu.
Eşti eligibil pentru acest post dacă eşti absolvent de facultate de Inginerie, ai cel puţin un an experienţă în producţie în industria auto, eşti dispus să ai program de lucru în trei schimburi, ai cunoştinţe de limba engleză sau franceză. Candidatul ideal pentru acest are bune cunoştinţe de operare Word, Excel, Outlook, şi experienţă cu software de gestiune ERP (SAP, MFG, MAPICS ). Informaţii mai multe, aici.

Grupo Antolin angajează un inginer proces injecţie la Sibiu. 
Angajatorii caută un inginer cu cel puţin doi ani experienţă relevantă în domeniu, care vorbeşte fluent limba engleză, are cunoştinţe solide de Excel, poate onora termenele-limită impuse şi este atent la detalii. Detalii, aici.

Până pe 18 ianuarie se primesc CV-uri pentru aceste posturi.