SPARGEM BARIERELE PROFITULUI. Redacţia pariuri1x2.ro are 5 bilete câştigătoare din 5 în luna aprilie. Vezi biletul zilei de joi

In aceasta luna redactia www.pariuri1x2.ro si-a propus sa depaseasca bariera celor 20 de bilete castigatoare din martie. Suntem in grafic! In aprilie am scos profit maxim: TOATE cele 5 bilete oferite au fost CASTIGATOARE!

06 apr. 2017, 09:19
SPARGEM BARIERELE PROFITULUI. Redacţia pariuri1x2.ro are 5 bilete câştigătoare din 5 în luna aprilie. Vezi biletul zilei de joi

Cei care au ales sa mizeze ieri pe Biletul Zilei propus de redactia www.pariuri1x2.ro si-au dublat din nou banii. Am mers pe aceeasi linie mizand pe tipul de pariu care ne-a adus de foarte multe ori profit: peste 1.5 goluri (2+). Nu am avut emotii, partidele propuse, Huddersfield – Norwich, Sandefjord – Rosenborg si Metz – Lyon revenind favoritelor cu acelasi scor de 3-0.

Biletul Zilei 

Speram ca si biletul de astazi sa ne conduca spre profit. Pastram aceleasi ”obiceiuri” si mizam pe goluri in 3 dintre partidele programate. Varianta de pariere, cea clasica, 2+. Vezi care sunt confruntarile alese de redactia www.pariuri1x2.ro!

 

Citeste si:

__________________________________________________________________________

20:30, Eibar – Las Palmas, peste 1.5 goluri
20:00, Haugesund – Valerenga, peste 1.5 goluri
20:30, FC Copenhaga – Aarhus, peste 1.5 goluri

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.