Speak şi Adelina Pestriţu SE ÎMPACĂ. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ

Carmen Hara a prezis că anul 2017 va fi unul tot cu divorţuri, dar a menţionat şi faptul că Adelina Pestriţu şi Speak se vor împăca.

25 oct. 2016, 06:13

„Anul 2017 o să fie un an bun. Un an nou plin de schimbări. Divorţurile şi scandalurile vor fi inevitabile. Speak şi Adeline precis se vor împăca. Pe pariu, chiar pariem. Eu sunt foarte directă şi pentru asta lumea nu mă agreează. Ei sunt foarte buni unul pentru altul şi se vor împăca”, a spus Carmen Harra.

Liviu Vârciu şi Adelina Pestriţu, noul CUPLU-BOMBĂ din SHOWBIZ. Ce spun FANII

Speak şi Adelina Pestriţu au anunţat despărţirea în urmă cu câteva zile.

Adelina Pestriţu la 19 ANI. Cum arăta când dansa în cluburile din Ibiza FOTO

„Dragi prieteni, îmi sunteți mereu aproape și vă mulțumesc pentru susținerea voastră care în fiecare zi mă face să mă simț iubită. De aceea, îmi doresc să aflați de la mine, nu din alte surse, că în viață mea personală s-au produs anumite schimbări. După doi ani și jumătate de relație, am decis împreună cu Ștefan (Speak) să mergem pe drumuri separate. Nu o să dezbatem nicăieri motivele care ne-au adus în acest punct, nu suntem nici primii, dar nici ultimii care trec prin asta, fiecare cuplu are povestea lui care nu întotdeauna se derulează așa cum se proiectează la început. Relația noastră a fost una foarte frumoasă, îl apreciez mult pe Ștefan că om și ca artist și sunt recunoscătoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună. Sperăm că lumea să ne înțeleagă și să ne respecte decizia de a nu vorbi despre acest subiect care ține strict de sufletele noastre. Va mulțumesc pentru înțelegere! Vă pup!”, a scris Adelina Pestrițu pe pagina sa de Facebook.