Spectacol emoţionant: Şapte cupluri de pitici s-au căsătorit la Beijing VIDEO

Nuntă pentru şapte cupluri speciale. Paisprezece tineri care suferă de nanism şi-au unit destinele la Beijing, sub ochii rudelor şi prietenilor, dar şi ai jurnaliştilor.

RomaniaTV.net
03 dec. 2012, 08:53

Deşi nu au mai mult de 126 de centimetri înălţime, ei pornesc în viaţă plini de speranţă şi de încredere. La fel ca toţi tinerii căsătoriţi din lumea întreagă.

Cuplurile şi-au dorit să se căsătorească împreună. Toţi fac parte dintr-o trupă de circ şi se consideră extrem de norocoşi. Pentru că astfel au reuşit să îşi întâlnească jumătăţile.

 „Tocmai ne-am căsătorit. În primul rând vreau să le mulţumim părinţilor care ne-au dat viaţă. Ne-au crescut şi ne-au susţinut mult. Şi vrem să le mulţumim şi celor care ne-au ajutat”, a spus un cuplu care schimbase deja jurămintle de credinţă.

Nunta a fost organizată de mai multe instituţii, printre care Biroul pentru Afaceri Culturale de la Beijing şi Federaţia pentru Persoane cu Dizabilităţi.

Iar ceremonia, care le-a adus lacrimi în ochi mirilor şi mireselor, se înscrie într-un proiect menit să îi ajute pe cei care suferă de nanism.