Spectacol inedit de hipnoză într-un mall din ROMÂNIA: „Ce e ăsta mare aici? R: Un elefant” VIDEO

Pentru prima dată la Ploieşti oamenii aflaţi într-un mall au avut parte de un spectacol impresionant de hipnoză. La demonstraţiile de inducţie instantanee au fost aleşi şi cei care se aflau la cumpărături în mall sau cei curioşi.

07 sept. 2014, 06:55
Spectacol inedit de hipnoză într-un mall din ROMÂNIA: „Ce e ăsta mare aici? R: Un elefant” VIDEO

Spectacol inedit de hipnoză, pentru prima dată în spaţiul public, la Ploieşti. Într-un mall, în faţa oamenilor aflaţi la cumpărături, un cunoscut hipnotizator a făcut mai multe demonstraţii de inducţie instantanee, potrivit România TV.

Citeşte şi Simona Traşcă s-a lăsat hipnotizată în direct. Incredibil cum a reacţionat vedeta

Priveşte-mă fix, fix. Rămâi ferm pe picioare. Relaxează fiecare muşchi, fiecare fibră. Stai fix de picioare. O să număr pana la 3, deschizi ochii şi când deschizi ochii vezi un mare elefant care trebuie dat afară„, i-a spus hipnotizatorul tânărului.

Robert, bărbatul hipnotizat, nu şi-a mai amintit nimic după ce a fost hipnotizat. Ar fi trebuit sa împingă un elefant… însă i-a fost foarte teamă de el.

 

Ce e asta mare aici? Un elefant. Trebuie dat afară. Mi-e frică, nu vezi ce mare e? E o senzaţie placută, te relaxezi total şi poţi să dai frâu liber imaginaţiei. A fost sau n-a fost elefantul? Nu ştiu despre ce elefant vorbiţi, probabil pe la zoo sau prin junglă„, a declarat tânărul.

Citeşte şi ATENŢIE! Pe străzi au apărut HOŢI care îşi HIPNOTIZEAZĂ VICTIMELE înainte să le fure: Nu am mai ştiut nimic

Starea din timpul hipnozei este unică, spun cei care trec prin asta. Oamenii nu îşi aduc aminte absolut nimic din ce li s-a spus sau ce au făcut în timpul stării de transă.

E vorba de hipnoză, asta fac, hipnoză de scena, ceea ce nu s-a mai facut, am înţeles, din anii 60 în România. Ceea ce fac eu e o stare de hipnoză indusă. Îl focusez pe om spre o anumită ţintă şi de acolo începe joaca cu hipnoza de scenă„, a declarat Andrei Voicu, hipnotizatorul care a făcut spectacol la Ploieşti.

Nu orice poate fi hipnotizat. De regulă o persoană din 10 este receptivă la sugestii.