Spectacolul corului Madrigal cu tradiţionalele colinde de Crăciun va avea o nouă reprezentaţie

La cererea publicului, Corul MADRIGAL va susţine, pe 15 decembrie la Ateneul Român, o a doua reprezentaţie cu spectacolul extraordinar de Crăciun. Toţi care nu concep sărbătorile de iarnă fără colindele MADRIGALULUI au acum şansa să ia parte şi la spectacolul programat pentru ora 16.00. Cea de-a doua reprezentaţie, pentru care mai sunt disponibile ultimele bilete, este programată la 20.00.

RomaniaTV.net
19 nov. 2013, 10:39
Spectacolul corului Madrigal cu tradiţionalele colinde de Crăciun va avea o nouă reprezentaţie

Nemuritoarele colinde din repertoriul MADRIGALULUI, ce întruchipează spiritul Crăciunului tradiţional românesc, vor răsuna pe 15 decembrie pe scena Ateneului Român, în cadrul concertului extraordinar de Crăciun, care va însemna o celebrare prin muzică a bucuriei Naşterii Domnului.

La Ateneul Român, universul magic al sărbătorilor de iarnă îşi va deschide porţile în acorduri de pian şi şoapte de poveste: binecunoscuta actriţă MEDEEA MARINESCU va pune în scenă un emoţionant moment introductiv pentru concertul de Crăciun al Corului Naţional de Cameră MADRIGAL. In acest demers artistic de o mare sensibilitate şi căldură sufletească MEDEEA MARINESCU va avea alături un grup de copii ce îşi descoperă şi cultivă talentul pentru arta interpretării corale în cadrul proiectului CANTUS MUNDI, dezvoltat prin Asociaţia Corului MADRIGAL.

Concertul se va desfăşura sub bagheta dirijorului Voicu Popescu.

Corul Naţional de Cameră “MADRIGAL,” simbol al măiestriei interpretative corale româneşti, a luat fiinţă în 1963, iar timp de 47 de ani activitatea sa a fost sinonimă cu numele dirijorului Marin Constantin, fondatorul corului. În decursul unei jumătăţi de veac, cu peste 4100 de concerte susţinute pe cele mai mari scene din ţară şi străinătate, MADRIGALUL a adus aproape de sufletul publicului  mai mult de 1000 de capodopere aparţinând tuturor epocilor creatoare ale istoriei muzicii româneşti şi universale.

Pentru reprezentaţia de la ora 16.00 sunt în vânzare bilete la preţul de 150 lei.

Biletele se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flaco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si Diverta, si online pe: www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro.
 
Colindele MADRIGALULUI vor mai ajunge în această iarnă la Iaşi (Opera Română) pe 9 decembrie şi la Braşov  (sala Reduta), pe 13 decembrie. Pentru spectacolele din ţară, biletele sunt disponibile la casa de bilete a sălii de spectacol.