Spirala MISA la Costineşti. Peste 3000 de adepţi au medidat şi s-au curăţat spiritual VIDEO

Mii de adepţi ai lui Gregorian Bivolaru s-au adunat la Costineşti pentru marea spirala MISA. Este cel mai mare eveniment de acest gen pentru yoghini. Ei spun că se curăţă spiritual în timpul meditaţiei şi reuşesc să comunice cu liderul spiritual aflat în exil în Suedia.

28 aug. 2015, 11:00
Spirala MISA la Costineşti. Peste 3000 de adepţi au medidat şi s-au curăţat spiritual VIDEO

Punctul culminant a fost atins putin dupa miezul noptii, cand participantii s-au prins de mana, in cerc. Peste 3.000 de yoghini s-au strans joi seara pe campul de la Costinesti, unde au asteptat impreuna momentul de hiatus.  Apoi au sărbătorit cu un foc de artificii.

„Este vorba de un moment astrologic care se numeste hiatus sau hiatus solar interior care se petrece o data pe an si in care este foarte benefic daca noi suntem orientati spre inalt,spre ceea ce este divin pentru ca ne impregneaza pentru intregul an care urmeaza”, a declarat Mihai Teodorescu, reprezentant MISA.

La eveniment au participat si straini. In jur de 500 de adepti MISA din tari precum Germania, Rusia, Anglia sau Danemarca au fost prezenti la Costinesti. In schimb, liderul acestei miscari, Gregorian Bivolaru, plecat in Suedia din 2005, nu a participat nici anul acesta.