Spitalul din Râmnicu Vâlcea a primit bani pentru cumpărarea unei mese de operaţii

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea a primit de la Ministerul Sănătăţii fonduri pentru achiziţia unei mese de operaţii.

18 nov. 2014, 11:33
Spitalul din Râmnicu Vâlcea a primit bani pentru cumpărarea unei mese de operaţii

În urma intervenţiilor insistente la Direcţia de Investiţii a Ministerului de resort şi, direct la ministrul Nicolae Bănicioiu, ne-au fost alocate prin transfer sumele solicitate, reprezentând 90% din valoarea de achiziţie a unei mese de operaţii, restul de fonduri urmând să-l asigure Consiliul Judeţean din bugetul propriu. Derularea acestei investiţii a început din această săptămână odată cu semnarea contractului încheiat între instituţiile care asigură partea financiară pentru achiziţionarea de obiective investiţionale care să intre în dotarea Spitalului Judeţean de Urgenţă„, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, potrivit Agerpres.

Suma alocată de Ministerul Sănătăţii se ridică la 108.000 lei.

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea se află în proces de modernizare, în urma unei finanţări europene de aproximativ 17 milioane de euro, urmând ca această lucrare să fie finalizată în cursul anului 2015.

CITEŞTE ŞI: Angajat al unui spital din Botoşani, BĂTUT CRUNT de 3 romi, în incinta instituţiei