Spitalul Universitar: Doctorii SUUB pot efectua acte medicale în unităţile sanitare cu care au contract

Medicii Spitalului Universitar de Urgență București (SUUB) pot acorda consultații de diagnostic și tratament în unitățile cu care au contract.

24 sept. 2015, 13:50
Spitalul Universitar: Doctorii SUUB pot efectua acte medicale în unităţile sanitare cu care au contract

Conducerea Spitalului Universitar de Urgență București a precizat, într-o adresă transmisă IGPR – Serviciul de reținere și arestare preventivă, că medicii pot acorda consultații de diagnostic și tratament în unitățile cu care au contract.

„Ca urmare a adresei dvs prin care ne solicitați un consult medical al persoanei private de libertate Oprescu Sorin Mircea, vă comunicăm următoarele: medicii angajați ai Spitalului Universitar de Urgență București pot efectua acte medicale de diagnostic și tratament în spital sau în alte unități sanitare, publice sau private, cu care au contract. Dacă aveți în vedere o bază legală prin care medicul poate efectua acte medicale în afara unităților sanitare menționate, vă rugăm să ne comunicați. Pentru efectuarea unui consult în cadrul Spitalului Universitar de Urgență București, vă stăm la dispoziție cu întreaga bază clinică și terapeutică, precum și cu personalul medical”, se arată în adresa SUUB.

Citeşte şi Noua lege a salarizării. Cât vor câştiga medicii