SPORT.RO ASTRA-GENK LIVE VIDEO LIGA EUROPA 2-2. Takayuki Seto a egalat în minutul 90!

Astra Giurgiu și formația belgiană KRC Genk au terminat la egalitate, 2-2 (1-1), joi seara, pe stadionul ''Marin Anastasovici'' din Giurgiu, în prima manșă a șaisprezecimilor de finală ale Europa League la fotbal.

16 feb. 2017, 17:08
SPORT.RO ASTRA-GENK LIVE VIDEO LIGA EUROPA 2-2. Takayuki Seto a egalat în minutul 90!

SPORT.RO ASTRA-GENK LIVE VIDEO LIGA EUROPA

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 90 GOOOL Astra! Serie de ocazii ale Astrei la poarta belgienilor, concretizată cu golul lui Seto. Acesta a marcat cu capul, din câţiva metri, după ce cu câteva secunde înainte goalkeeper-ul lui Genk a respins incredibil o altă lovitură de cap, a lui Săpunaru. Astra-Genk 2-2!

Min. 83 GOL Genk! Leandro Trossard a marcat pentru 2-1, printr-un şut pe jos, după o pasă precisă primită de la Siebe Schrijvers. Astra-Genk 1-2.

Min. 59 Şansă uriaşă irosită de Alexandru Ioniţă. Astra a avut şansa de a trece în avantaj, dar şutul jucătorului nostru a trecut puţin pe lângă poartă.

Min. 54 Budescu ratează complet execuţia. Din poziţie favorabilă, acesta trage mult peste poartă!

Min. 46 A început repriza secundă.

Min. 45 Finalul primei reprize.

Min. 43 GOOOL ASTRA! Săpunaru a trimis o diagonală de peste 50 de metri până la Felipe Teixeira, care după câteva driblinguri l-a deschis excelent în stânga pe Budescu. Acesta a şutat violent, din prima, cu exteriorul, catapultând balonul sub bară, din 12 metri. Astra-Genk 1-1!

Min. 37 Ocazie uriaşă pentru Genk! Lung apără formidabil şutul lui Leandro Trossard, jucător care scăpase singur cu portarul nostru. Trossard a şutat pe jos, dar portarul nostru a reuşit să prindă cu mari eforturi, după ce mingea îl depăşise.

Min. 33 Genk combină frumos şi este formaţia activă în această dispută. Astra ajunge cu greu în preajma careului advers şi nu şi-a creat până acum nicio ocazie importantă.

Min. 25 GOL Genk! Timothy Castagne a trimis în poartă după ce mingea i-a ricoşat în mod fericit, el reuşind să-i păcălească pe Silviu Lung şi Geraldo Alves. Astra-Genk 0-1!

Min. 16 Felipe Teixeira trage primulo şut, prins de portarul lui Genk. Budescu a trimis o centrare din lovitură liberă, în careul de 6 metri, portarul lui Genk a respins până la Teixeira, dar şutul acestuia plasat, din 16 metri, a fost reţinut de goalkeeeper-ul belgian.

Min. 14 Meciul este deocamdată destul de închis, nicio echipă nu a şutat până acum spre poarta adversă.

Min. 8 Incursiune a lui Felipe Teixeira în careul belgienilor, dar centrarea acestuia pentru lovitura de cap a lui Daniel Niculae este interceptată de un apărător al lui Genk.

Min. 6 Belgienii ţin mai mult de minge în acest debut de meci, dar Astra poate fi periculoasă pe contraatac.

Min. 1 A început partida de la Giurgiu.

Componenţa formaţiilor:

ASTRA: Lung Jr. – Al. Stan, Săpunaru, Geraldo, Fabricio, J. Morais – Al. Ioniţă II, Takayuki, Teixeira, Budescu – D. Niculae. Antrenor: Marius Şumudică.

GENK: Ryan – Castagne, Brabec, Colley, Uronen – Berge, Heynen – Schrijvers, Malinovski, Trossard – Smatta. Antrenor: Albert Stuivenberg.

SPORT.RO ASTRA-GENK LIVE VIDEO LIGA EUROPA. Astra Giurgiu joacă astăzi cel mai important meci din istoria clubului, urmând să debuteze în primăvara Ligii Europa. Este singura formaţie românească ajunsă în această fază şi, lucru cu atât mai meritoriu, a ajuns aici în ciuda problemelor financiare şi a vânzării masive de jucători. „Este incredibil ce au putut să facă jucătorii Astrei în ultimul an și jumătate, este incredibil, este meritul lor sută la sută. Nu este meritul nimănui, nici al meu, nici al conducerii, nici al nimănui, meritul este al jucătorilor. Ce au realizat aici este incredibil, incredibil! Este a noua minune a lumii, și dacă Astra trece și de Genk, e a zecea minune a lumii, eu cred că trăiesc un vis”, spune Marius Şumudică.