Spotify s-a lansat de luni în România. Cât costă un abonament şi care sunt ofertele pentru varianta gratuită a serviciului

Spotify a intra oficial în România începând de astăzi, 12 martie 2018, astfel că iubitorii de muzică şi numai pot deja să îşi deschidă un cont pe această platformă.

12 mart. 2018, 14:44
Spotify s-a lansat de luni în România. Cât costă un abonament şi care sunt ofertele pentru varianta gratuită a serviciului

Spotify în România costă 4,99 euro pe lună, varianta premium. Cine plăteşte această sumă va primi în schimb câteva funcții bune, cum ar fi acces la muzică la cerere fără reclame, conținut la 320 kbps sau posibilitatea de a descărca melodii pentru ascultare offline.

Pe de altă parte, poate fi folosită și o varianta gratuită a serviciului, care este destul de generoasă, cum ar fi accesul la toată muzica de pe platformă, ascultarea în modul shuffle pe dispozitive mobile și crearea de playlist-uri.

Căutarea personalizată include opţiuni precum Daily Mix (o serie de playlist-uri ce îmbină melodiile preferate cu noutăţi ce ar putea fi pe gustul utilizatorului), Release Radar (un playlist format din melodii noi, în baza artiştilor cei mai ascultaţi, conţinut actualizat în fiecare zi de vineri) şi Discover Weekly ( un playlist creat în funcţie de obiceiurile specifice utilizatorului, disponibil în curând).

În prezent, Spotity are 159 de milioane de abonaţi, dintre care aproximativ 71 de milioane sunt plătitori. Pe platformă se găsesc în jur de 35 de milioane de melodii şi aproximativ două miliarde de playlist-uri.