Spune ce zodie eşti ca să-ţi spunem ce poziţie ţi se potriveşte

Astrologii sunt de parere ca zodiile influenteaza viata sexuala a fiecarui om in parte si au alcatuit o lista de pozitii sexuale specifice fiecarei zodii. 

RomaniaTV.net
24 dec. 2018, 09:38

Iata, asadar, care sunt pozitiile sexuale cu care iti poti impresiona partenerul, in functie de zodie. 

Berbec

Ce pozitie poate fi mai indicata pentru un Berbec, decat „berbecul”? Pozitia este foarte asemanatoare celei pe la spate, insa femeia isi sprijina trunchiul pe mai multe perne mari. Ar fi excelent daca perna de deasupra ar fi din satin, astfel incat sa sporeasca senzatiile. Nu ar fi recomandat sa fie toate din satin, intrucat ar aluneca si n-ar mai sustine miscarea din timpul sexului. 

Taur

Pentru Tauri este recomandata pozitia „taurul excitat”. Din pozitia clasica a misionarului, femeia ridica picioarele spre umerii partenerului, astfel incat penetrarea sa fie adanca. In plus, fiind o pozitie fata in fata, sporeste intimitatea dintre parteneri. 

Gemeni

Gemenii nu simt nevoie de intimitate pentru fiecare partida sexuala, astfel incat pozitia pe la spate este perfecta pentru ei. Puteti incerca si varianta culcat, iar femeia sa-si stranga picioarele pentru un orgasm pe cinste.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.