HOROSCOP: Spune-mi ce zodie eşti ca să-ţi spun ce ai fost într-o viaţa anterioară

Ne nastem intr-o anumita zodie cu scopul de a intelege si de a ne asuma trasaturile zodiei respective, pentru ca in viata anterioara nu am acceptat comportamentul pe care zodia actuala ni-l impune.

11 oct. 2017, 07:10
HOROSCOP: Spune-mi ce zodie eşti ca să-ţi spun ce ai fost într-o viaţa anterioară

LEU – In viata anterioara, individul a dezvoltat un puternic ego care l-a condus spre posturi importante, avand o influenta asupra mai multor oameni. Orgoliul l-a dus catre o treapta superioara in societatea din care facea parte, foarte posibil intr-un domeniu politic sau artistic. Dorea sa fie el centrul atentiei, sa fie laudat, recompensat, de aceea e foarte posibil sa fi avut un rol important in mediul in care a trait, poate chiar in fruntea unei anumite colectivitati. A incercat sa isi traiasca viata la intensitate maxima, sa obtina din existenta sa toate onorurile pe care le-a visat, si este posibil chiar sa se fi bucurat de o anume glorie, in functie de contextul general al studiului de fata.

Citeşte şi Horoscop 2018: Două planete puternice vor zgudui activitatea financiară a zodiilor

BALANTAFaptul ca subiectul s-a reincarnat in zodia Balantei nu este deloc intamplator, trasaturile acestei zodii fiind exact cele care i-au lipsit in viata anterioara si carora acum trebuie sa le acorde cea mai mare atentie. Nu a pus suficient accent pe uniune, nu a putut sa se dedice unui partener de viata si sa fie pe placul acestuia, casatoria nu a fost punctul central al vietii sale si a facut mari eforturi de a reusi in acest plan. In aceasta viata trebuie sa i se dedice in totalitate partenerului de viata, raspunzand asteptarilor acestuia.

5 semne că ai întâlnit pe cineva dintr-o viaţa anterioară

SAGETATOR – Faptul ca subiectul s-a reincarnat in zodia Sagetatorului nu este deloc intamplator, trasaturile acestei zodii fiind exact cele care i-au lipsit in viata anterioara si carora acum trebuie sa le acorde cea mai mare atentie. In viata anterioara, nu a putut sa-si ia viata in serios, s-a cam jucat cu viata sa, ca un fluturas de neoprit, si nu a reusit sa castige credibilitatea lumii. Acum, exact aceasta este trasatura dominanta la care trebuie sa acorde atentie: sinceritatea, credibilitatea, loialitatea, depunand eforturi pentru a demonstra de fiecare daca ca este un om de incredere, pe care oricine se poate baza.

Citeşte continuarea pe kfetele.ro.