Stabilim noi cote de profit. Mizăm pe Biletul Zilei pariuri1x2.ro. 5 din ultimele 6 propuneri au fost „verzi”

Daca ieri castigul ne-a fost asigurat de “mixul” fotbal – tenis, pentru astazi redactia www.pariuri1x2.ro a selectat doar pronosticuri din fotbal. 

RomaniaTV.net
21 iun. 2017, 07:31
Stabilim noi cote de profit. Mizăm pe Biletul Zilei pariuri1x2.ro. 5 din ultimele 6 propuneri au fost „verzi”

Biletul zilei

Cum v-am obisnuit, nu fortam nota. In confruntarea Germania u21 – Danemarca u21 mizam pe victoria acoperita a favoritei: 1 cu handicap 0, ceea ce inseamna ca, in eventualitatea unei remize, primim cota 1.

Pentru disputa Mexic – Noua Zeelanda de la Cupa Confederatiilor varianta selectata are in vedere cel putin doua reusite ale echipei lui Chicharito. Neozeelandezii au primit 2 goluri si de la Rusia, teoretic, o nationala inferioara valoric Mexicului, intr-o partida in care gazdele competitiei au mai ratat o multime de alte ocazii imense.

Ultimul pariu de pe biletul zilei este pe cornere. Consideram ca Portugalia va beneficia de cel putin 5 lovituri de la colt in disputa cu Rusia, una in care Ronaldo & co. trebuie sa forteze succesul, singurul rezultat care-i mentine cu sanse reale pe lusitani in cursa pentru calificarea catre semifinalele Cupei Confederatiilor.

Biletul zilei

18:00 Rusia – Portugalia, Portugalia peste 4.5 cornere

21:00 Mexic – Noua Zeelanda, Mexic marcheaza 2+

21:45 Germania U21 – Danemarca U21, 1 cu handicap 0

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.

Citeste si:

Campionatul Pariorilor: Cel mai tare concurs din Romania! 50 RON cadou zilnic si premii de 6.000 RON lunar!