Stadion cu nocturnă de 800.000 de lei într-un sat fără canalizare şi asfalt. Oamenii sunt disperaţi şi acuză primaria

Revoltă într-o comună de lângă Timişoara. Oamenii au luat foc după ce au auzit că autorităţile au cheltuit sute de mii de lei pe statui, porţi şi nocturnă pentru stadion. Asta în condițiile în care nu au canalizare și asfalt pe străzi.

RomaniaTV.net
17 feb. 2016, 08:29
Stadion cu nocturnă de 800.000 de lei într-un sat fără canalizare şi asfalt. Oamenii sunt disperaţi şi acuză primaria

Comuna Ghiroda se află lângă Timişoara, dar condiţiile de trai în multe zone seamănă mai degrabă cu cele dintr-un sat uitat de lume. Oamenii spun că de opt ani se roagă de autorităţi să le asfalteze străzile şi să le pună canalizare.

„Ne-au minţit că o să avem curent electric. Am dat 5.000 de euro pentru curentul electric. 31 de maşini de piatră am pus singur. De şapte ani de zile nici măcar nu avem trotuar. Nu vine nimeni la noi, nici prieteni, nici fraţi, nici neamuri, nici primarul”, spune suparat un satean.

Potrivit România TV, revolta oamenilor a crescut după ce au aflat că din bugetul local s-au cheltuit sume enorme pentru investiţii de care, spun ei, că nu aveau nevoie. „Nu avem ce să căutăm la noi în cartier fără cizme de cauciuc sau pungi, pungile regulamentare peste încălţăminte. Primăria are bani de nocturnă la stadion, de parcă am juca în cupa UEFA”, spune o femeie.

Chiar dacă echipa de fotbal din localitatea Ghiroda evoluează în liga a patra, jucătorii au parte de o nocturnă ce a valorat nu mai puţin de 800.000 de lei. Tot din bugetul local s-a alocat suma de 30.000 de lei pentru un sistem ce irigă gazonul de pe teren.

Poarta de intrare în localitate a costat 400.000 de lei, în timp ce pentru două statui numai soclurile au ajuns la 60.000 de lei. Primarul nu a putut fi contactat pentru a oferi un punct de vedere.

Vezi: Culmea cheltuirii banilor publici: Lift pentru o primărie cu un singur etaj CAMERA ASCUNSĂ