STARE de URGENŢĂ la bordul unui avion Lufthansa. Aeronava a fost dirijată spre aeroportul din Manchester

Un avion al companiei germane Lufthansa a declarat stare de urgenţă la bordul său în timpul zborului. Avionul a fost dirijat spre aeroportul din Manchester, din Marea Britanie. 

01 dec. 2017, 13:22
STARE de URGENŢĂ la bordul unui avion Lufthansa. Aeronava a fost dirijată spre aeroportul din Manchester

Un avion de pasageri al companiei aviatice Lufthansa, care a semnalat starea de urgenţă la bordul său, a fost îndreptat către Marea Britanie pentru a ateriza pe aeroportul din Manchester.

Potrivit primelor informaţii, zborul #LH492 a raportat un incident la bordul avionului, provocat de un „pasager agitat”, potrivit unor informaţii încă neconfirmate, scrie express.co.uk.

Avionul a fost orientat ulterior către aeroportul din Manchester pentru a putea ateriza, au precizat ulterior aceleaşi surse.

La rândul său, un reprezentant al companiei germane a confirmat că zborul a fost deturnat şi a declarat că incidentul s-a produs din cauza unor „probleme tehnice”. Reprezentantul Lufthansa nu a dat mai multe informaţii despre acest incident.

Un purtător de cuvânt al Aeroportului  din Manchester a declarat publicaţiei express.co.uk că avionul a aterizat în siguranţă şi că nu au existat pasageri răniţi.

Avionul companiei Lufthansa urma să ajungă în Canada, la Vancouver.