Stare de urgenţă la New York din cauza zăpezii: 7 persoane au murit VIDEO

Cea mai puternică furtună de zăpadă din ultimele decenii face ravagii în Statele Unite. 7 oameni şi-au pierdut viaţa în New York în urma ninsorilor abundente. În plus, peste 150 de persoane au rămas blocate pe şosele din cauza intemperiilor.

20 nov. 2014, 07:24
Stare de urgenţă la New York din cauza zăpezii: 7 persoane au murit VIDEO

O violentă furtună de zăpadă face ravagii în SUA, unde 7 persoane au murit în ultimele zile din cauza vremii.

Furtuna de zăpadă a lovit puternic statul New York, unde autorităţile au decretat stare de urgenţă. Zăpada a ajuns în unele zone chiar şi la 2 metri.

Autorităţile au scos pe străzi peste 500 de pluguri. În total, valul de frig şi ninsorile abundente care au lovit Statele Unite au provocat moartea a aproape 25 de persoane, în ultimele zile.

Sute de oameni sunt blocaţi în case, iar situaţia multora dintre ei este disperată.

Peste 150 de oameni au fost blocaţi pe şosele din cauza zăpezii, iar autorităţile insistă ca populaţia să evite toate drumurile.

Cel mai afectat oraş a fost Buffalo, unde zăpada a trecut chiar şi peste nivelul ferestrelor şi al uşilor. A nins într-o singură zi cât într-un an. Autorităţile încearcă să cureţe principalele drumuri, dar au reuşit să strângă până acum numai 5.000 de tone de zăpadă şi situaţia este în continuare gravă.