Staţiile de metrou Romană şi Victoriei, închise după ce un tren a lovit o persoană UPDATE

Staţiile de metrou Piaţa Romană şi Piaţa Victoriei au fost închise joi după-amiază, după ce o persoană a fost lovită de un tren în tunel. Trenurile au circulat în sistem pendulă între stațiile Universitate-Berceni și Aviatorilor– Pipera.

RomaniaTV.net
03 ian. 2019, 13:38
Staţiile de metrou Romană şi Victoriei, închise după ce un tren a lovit o persoană UPDATE

UPDATE: Staţiile de metrou Romană şi Victoriei au fost redeschise la ora 16:26 şi a fost reluată circulaţia pe ambele fire, informează reprezentanţii Metrorex.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Metrorex informează că joi, 03.01.2019, începând cu ora 15:00, circulația trenurilor de metrou este reorganizată, pe Magistrala 2 de metrou: se circulă în sistem pendulă între stațiile Universitate-Berceni și Aviatorilor– Pipera. Stațiile Romană și Piața Victoriei sunt închise.

Reorganizarea a fost făcută ca urmare a lovirii unei persoane de către un tren de metrou, în tunel, la 50 m de stația Piața Romană, posibilă tentativă de suicid. Urmează ca ancheta de cercetare să stabilească condițiile în care s-a produs evenimentul.

La fața locului au ajuns echipele medicale SMURD.

Din informaţiile România TV, persoana lovită de tren a murit. Din cauza leziunilor, sexul nu a putut fi determinat cu exactitate de medicul SMURD.

Metrorex va comunica reluarea circulației trenurilor de metrou în condiții normale.