Staţiune turistică distrusă de uraganul Odile VIDEO

Puternicul uragan Odile s-a abătut asupra unei cunoscute staţiuni din Mexic şi a făcut prăpăd. Între timp, stihia, însoţită de rafale puternice de vânt şi inundaţii, a fost retrogradată la stadiul de furtună tropicală.

16 sept. 2014, 08:22
Staţiune turistică distrusă de uraganul Odile VIDEO

Uraganul Odile s-a abătut asupra staţiunii Cabo San Lucas, fiind însoţit de ploi torenţiale şi rafale puternice de vânt de peste 200 de kilometri la oră. Turiştii au fost şocaţi de forţa cu care natura s-a dezlănţuit.

Uraganul a distrus totul în calea sa. Geamurile hotelurilor au fost sparte, acoperişurile caselor au fost luate de vânt, iar străzile, inundate. De asemenea, drumurile au fost blocate de copaci şi stâlpi doborâţi.

Miile de turişti din staţiune s-au adăpostit din calea stihiei în sălilele de conferinţă ale hotelurilor. Localnicii au fost duşi în adăposturi, iar când s-au întors acasă şi-au găsit locuinţele făcute una cu pământul.

Acum, Odile, cel mai puternic uragan care a lovit peninsula unde se află staţiunea mexicană, se îndreaptă spre sud-vestul Statelor Unite.