STEAUA-AALBORG 6-0. Hat-trick KEŞERU

STEAUA-AALBORG 6-0. Steaua a câştigat, joi, cu 6-0, meciul cu Aalborg, primul din Grupa J a UEFA Europa League, disputat fără spectatori pe Arena Naţională.

18 sept. 2014, 05:33
STEAUA-AALBORG 6-0. Hat-trick KEŞERU

STEAUA-AALBORG LIVE VIDEO DOLCE DIGI SPORT. Gigi Becali a profitat de permisia de cinci zile şi a achitat restanţele financiare către fotbalişti chiar înaintea meciului dintre STEAUA şi AALBORG. Partida STEAUA-AALBORG se joacă, joi, de la ora 22:05, fără spectatori, pe Arena Naţională, în Grupa J din UEFA Europa League. STEAUA-AALBORG va fi LIVE VIDEO pe DIGI SPORT şi DOLCE SPORT.

STEAUA-AALBORG LIVE VIDEO DOLCE DIGI SPORT. Gigi Becali a platit restantele salariale de la STEAUA, inaintea meciului cu AALBORG, din Europa League, LIVE VIDEO de la ora 22:05 la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT. Astfel, jucatorii de la STEAUA au incasat, miercuri, salariile si primele restante. STEAUA-AALBORG se joacă, joi, de la ora 22:05, fără spectatori, pe Arena Naţională, în Grupa J din UEFA Europa League. STEAUA-AALBORG va fi LIVE VIDEO pe DIGI SPORT şi DOLCE SPORT.

min. 73: GOL STEAUA! A marcat RUSESCU!!!!

min. 72: GOL STEAUA! A marcat KEŞERU!!!

min. 64: GOL STEAUA! A marcat KEŞERU!!!

min. 61: GOL STEAUA! A marcat KEŞERU!!!

min. 60: GOL STEAUA! A marcat RUSESCU, DIN PENALTY!!!!

min. 52. GOL STEAUA! A marcat SANMARTEAN!!!!

STEAUA-AALBORG LIVE VIDEO DOLCE DIGI SPORT. Echipele de start:

Steaua: Arlauskis – Râpă, Szukala, Varela, Latovlevici –  Breeveld, Prepeliță – Ad. Popa, Chipciu, Sânmărtean – Keșeru.

Aalborg BK: Larsen – Dalsgaard, Petersen, Thelander, Gorter – Wichmann, Wurtz, Risgard, Thomsen – Jacobsen, Enevoldsen.

STEAUA-AALBORG LIVE VIDEO DOLCE DIGI SPORT. Gigi Becali a ordonat ca gardul ce inconjoara locuinta sa din Pipera sa fie „dublat” de pereti de plexiglas, pentru ca televiziunile sa nu-l poata filma. Finantatorul celor de la STEAUA a fost eliberat, luni, timp de cinci zile. Gigi Becali nu va merge la meciul cu AALBORG, din Europa League, LIVE VIDEO de la ora 22:05 la DIGI SPORT si DOLCE SPORT. STEAUA-AALBORG se joacă, joi, de la ora 22:05, fără spectatori, pe Arena Naţională, în Grupa J din UEFA Europa League. STEAUA-AALBORG va fi LIVE VIDEO pe DIGI SPORT şi DOLCE SPORT.

STEAUA-AALBORG LIVE VIDEO DOLCE DIGI SPORT. Meciul STEAUA-AALBORG, din Grupa J a UEFA Europa League, se joacă, joi, de la ora 22:05, pe Arena Naţională, şi este LIVE VIDEO pe DIGI SPORT şi DOLCE SPORT. STEAUA-AALBORG se joacă, joi, de la ora 22:05, fără spectatori, pe Arena Naţională, în Grupa J din UEFA Europa League. STEAUA-AALBORG va fi LIVE VIDEO pe DIGI SPORT şi DOLCE SPORT.

STEAUA-AALBORG LIVE VIDEO DOLCE DIGI SPORT. Fotbaliştii Stelei nu au promisă nicio primă dacă înving pe Aalborg sau dacă reuşesc să iasă din grupă. Chiar dacă UEFA răsplăteşte cu 200.000 euro fiecare victorie din grupe şi cu 100.000 euro fiecare egal obţinut în această fază. Dacă Steaua va termina pe primul loc, va încasa încă 400.000 de euro, iar dacă se va califica de pe locul doi, va primi doar 200.000 de euro. „Sper să fie acordată o primă băieţilor dacă vom ajunge în primăvara europeană, pentru că aşa e normal”, a recunoscut antrenorul formaţiei din Ghencea. Mai mult, participarea în Europa League e considerată o înfrângere de către conducerea Stelei, deoarece jucătorii nu au primit niciun bonus pentru că vor juca în această competiţie. În schimb, clubul a primit de la UEFA 3,4 milioane de euro, sumă care provine din prezenţa echipei în playoff-ul Ligii Campionilor (2,1 milioane euro) şi din participarea în grupele Europa League, aşa numita „base fee”, în valoare de 1,3 milioane de euro. STEAUA-AALBORG se joacă, joi, de la ora 22:05, fără spectatori, pe Arena Naţională, în Grupa J din UEFA Europa League. STEAUA-AALBORG va fi LIVE VIDEO pe DIGI SPORT şi DOLCE SPORT.

STEAUA-AALBORG LIVE VIDEO DOLCE DIGI SPORT. Costel Gâlcă, antrenorul celor de la STEAUA, a declarat înaintea meciului cu AALBORG, din Europa League, LIVE VIDEO de la ora 22:05 la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT, că va fi greu fără spectatori. „Suntem înaintea meciului AALBORG, este o echipă care seamănă puțin cu Stromsgodset pe faza de construcție. Urcă mult cu fundașii laterali pe faza de atac, e o formație dispusă la efort și care nu renunță niciodată la luptă. Individual, mi se pare valoric peste Stromsgodset, asta chiar dacă au pierdut cu ciprioții de la Limassol. Ne va fi foarte greu fără spectatori. Sperăm totuși să ne impunem printr-un joc combinativ. Cu siguranță ne vom crea ocazii și vom marca goluri. STEAUA are un lot bun, pot alinia o echipă competitivă. Cel mai important, avem jucătorii apți, excepțiile fiind Bourceanu și Tănase”, a declarat Costel Gâlcă înainte de meciul STEAUA-AALBORG, care va fi LIVE VIDEO de la ora 22:05 la DIGI SPORT si DOLCE SPORT.

STEAUA AALBORG LIVE VIDEO este aici, aici, aici, aici şi aici.

STEAUA-AALBORG se joacă, joi, de la ora 22:05, fără spectatori, pe Arena Naţională, în Grupa J din UEFA Europa League. STEAUA-AALBORG va fi LIVE VIDEO pe DIGI SPORT şi DOLCE SPORT.