STEAUA-AALBORG. Veste PROASTĂ pentru STEAUA înaintea meciului cu AALBORG

STEAUA-AALBORG. Steaua şi Aalborg se întâlnesc, joi, de la ora 22:05, într-un meci contând pentru GRUPA F din UEFA Europa League. STEAUA-AALBORG se joacă pe Arena Naţională, de la ora 22:05. Steaua şi Aalborg mai sunt în grupă cu Dinamo Kiev şi Rio Ave.

15 sept. 2014, 08:02
STEAUA-AALBORG. Veste PROASTĂ pentru STEAUA înaintea meciului cu AALBORG

STEAUA-AALBORG. Veşti proaste pentru STEAUA înaintea debutului din Europa League. AALBORG, adversara de joi, a reuşit o victorie importantă în campionatul danez, 1-0 împotriva lui FC Copenhaga, cele două echipe fiind reprezentantele Danemarcei în preliminariile UEFA Champions League.

STEAUA-AALBORG. Cei de la AALBORG au făcut un meci bun şi s-au impus datorită golului marcat din penalty de Helenius. AALBORG a câştigat, astfel, primul meci după o lună şi jumătate, chiar înainte de partida cu STEAUA.

STEAUA-AALBORG. Kent Nielsen, antrenorul lui AALBORG, a folosit echipa Larsen – Dalsgaard, Thelander, Petersen, Gorter – Bruhn (94, Pedersen), Risgard (87, Augustinussen), Wurtz, Thomsen – Jacobsen, Helenius (80, Enevoldsen), pe care o va trimite pe etren şi la meciul cu STEAUA. După acest meci, AALBORG a urcat pe locul 5, cu 10 puncte, lider fiind Midtjylland, care are 19 puncte.

STEAUA-AALBORG, meci din GRUPA J a UEFA EUROPA LEAGUE, se joacă, joi, de la ora 22:05, pe Arena Naţională. STEAUA-AALBORG va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. Aici afli tot ce trebuie să ştii despre STEAUA-AALBORG.