STEAUA- ASTRA 2-4 după penalty-uri: Cupa României 2014 merge la Giurgiu

STEAUA-ASTRA 2-4 după loviturile de departajare, trofeul Cupa României 2014 merge la Giurgiu, acesta fiind primul trofeu din istoria clubului. 

RomaniaTV.net
23 mai 2014, 13:23
STEAUA- ASTRA 2-4 după penalty-uri: Cupa României 2014 merge la Giurgiu

STEAUA ASTRA PRO TV LIVE: 

Yazalde nu ratează, Astra câştigă Cupa României cu 4-2

Steaua marchează, 3-2

Budescu nu ratează, Astra se distanţează la 3-1

Pintilii şutează ca la rugby, peste poartă, rămâne 2-1 pentru Astra. 

Apără şi Tătăruşanu şutul lui Cristescu

Varela ratează! Astra rămâne în avantaj

Astra prea din nou conducerea, 2-1, transformă Junior Moraes

Steaua egalează, 1-1, gol Keşeru cu emoţii

Astra – Steaua 1-0, primul penalty

Min. 120: S-a ajuns la loviturile de departajare

Min. 113: Ghinion pentru Astra, Cristescu trece la câţiva centimetri de golul vieţii

Min. 105: Este timpul pentru ca Lung jr. să-şi salveze echipa de la un gol decisiv

Min. 103: Lovitură liberă periculoasă pentru Steaua

Min. 97: Egalitate şi la eliminări: Alibec primeşte uşor cartonaş roşu

Min. 94: Tătăruşanu, încă o dată providenţial pentru Steaua. respinde cu greu în corener o minge şutată de Budescu.

Au început cele două reprize de prelungiri

Min. 93: Steaua reuşeşte cu greu să reziste, meciul intră în prelungiri

Min. 86: Keşeru, lovitură liberă executată excelent, mingea trece pe lângă bară.

Min. 75: BOMBĂ Alibec, tatrusanu scoate greu în corner

Min. 68. Tătăruşanu, erou pentru Steaua, două intervenţii excelente. 

Min. 59: Steaua, în corzi, Astra atacă în valuri.

Min. 52: STEAUA, în inferioritate, Sânmărtean vede DIRECT CARTONAŞUL ROŞU

Min. 49: Acelaşi joc de aşteptare

Min. 46: A început repriza secundă

Min. 45: 0-0 la pauză

Min. 38: Astra, ocazie mare, dublă lovitură de colţ pentru giurgiuveni.

Min. 36: Egal pe tabela, egal şi la cartonaşe galbene

Min. 27: Tănase îşi încercă norocul cu un şut de la distanţă, prinde Lung

Min. 20: Steaua atacă în preajma careului, dar nu găseşte drumul spre poarta Astrei.

Min. 15: Joc de hărţuire, nicio echipă nu riscă pe atac

Viorel Păunescu, fost preşedinte la Steaua şi în continuare un apropiat al roş-albaştrilor şi al lui Gigi Becali, a confirmat plecarea lui Reghecampf: „Reghecampf pleacă de la Steaua în Arabia Saudită, s-a înţeles deja cu Al-Hilal”, a spus Păunescu

min. 1: A început meciul cu 6 minute întârziere din cauza fumigenelor

STEAUA – ASTRA. Echipele de start:

Steaua: Tătăruşanu – Georgievski, Varela, Szukala, Latovlevici – Pintilii, Prepeliţă – Ad. Popa, Sînmărtean, Tănase – Chipciu
Rezerve: Niţă, Rîpă, Pîrvulescu, Stanciu, Piovaccari, Keşeru, Iancu

Astra: S. Lung jr. – Măţel, Ben Youssef, Găman, Junior Morais – Yahaya, Laban – Yoda, Budescu, Bukari – Yazalde
Rezerve: Coman, Seto, Alibec, Cristescu, Papp, Ioniţă, Amorim


FINALA CUPEI ROMANIEI,Laurențiu Reghecampf, a decis să accepte oferta din Arabia Saudită, urmând să o antreneze sezonul viitor pe Al Hilal.

Laurențiu Reghecampf urmează să primească la Al Hilal un salariu de 5 milioane de dolari pentru două sezoane.

Finanțatorul Stelei, Gigi Becali, a cerut 800.000 de euro drept clauză de reziliere pentru antrenorul stelist.

Reghecampf a câștigat două titluri în calitate de antrenor al Stelei și o Supercupă a României. În această seară, Reghecampf poate face eventul cu Steaua dacă trece în finala Cupei României de Astra Giurgiu.

Cosmin Olăroiu a mai antrenat-o pe Al Hilal între 2007 și 2009 iar Ilie Balaci în trei rânduri 1997-1998, 2000-2001 și 2002-2003

De-a lungul timpului, doi jucători români au evoluat pentru Al Hilal, Mirel Rădoi și Ionuț Lupescu.


STEAUA ASTRA PRO TV LIVE: FINALA CUPEI ROMANIEI, programata diseara de la ora 21:00, pe Arena Nationala, intre STEAUA si ASTRA, incheie sezonul 2013/2014 din fotbalul romanesc.

Campioana Romaniei, STEAUA BUCURESTI, si ocupanta locului doi in clasamentul din LIGA I la finele sezonului, ASTRA GIURGIU, isi disputa diseara pe Arena Nationala trofeul CUPEI ROMANIEI.

STEAUA poate incheia en-fanfare sezonul de vis, prin realizarea eventului, care ar fi primul din 1997 pana in prezent, in timp ce ASTRA spera sa cucereasca primul trofeu din istoria clubului. In cazul Stelei, un succes in FINALA CUPEI ROMANIEI ar insemna castigarea celui de-al 22-lea trofeu din istorie.

In actualul sezon, cele doua echipe s-au intalnit de doua ori, in LIGA I, STEAUA castigand cu 3-1 pe teren propriu, in timp ce la Giurgiu s-a inregistrat o remiza la unu.

STEAUA ASTRA PRO TV LIVE: Arena Nationala va fi arhiplina la FINALA CUPEI, toate biletele fiind vandute cu mai multe zile inaintea disputarii partidei.

STEAUA a ajuns in FINALA CUPEI ROMANIEI dupa ce a eliminat pe rand pe Avantul Barsana (4-0), ACS Poli Timisoara (2-0), Otelul Galati (2-0) si Dinamo (5-2 si 1-1).

ASTRA a ajuns in FINALA CUPEI ROMANIEI dupa ce a eliminat pe rand pe ACS Berceni (4-1), Gaz Metan (1-0), Viitorul (3-0) si Petrolul (0-0 şi 2-1).

STEAUA-ASTRA, ora 21:00, LIVE TEXT RomaniaTV.net

STEAUA ASTRA PRO TV LIVE. Echipe probabile:

Steaua: Tătăruşanu – Prepeliţă, Varela, Szukala, Latovlevici – Pintilii, Sânmărtean – Adi Popa, Keşeru, Tănase – Chipciu.

Astra: Coman – Măţel, Ben Youssef, Găman, Morais – Yahaya, Laban- Yoda, Budescu, Cristescu – Yazalde..

STEAUA – ASTRA. Microbiştii care nu au prins încă bilete la finala Cupei României mai au o şansă vineri, începând cu ora 10.00 fiind puse în vânzare, la casa din bulevardul Basarabia al Arenei Naţionale, cele 1.500 de tichete returnate de giurgiuveni.

 

Citeşte şi STEAUA – ASTRA LIVE: Reghecampf, mesaj dur înainte de FINALA CUPEI ROMANIEI 2014

Locurile rămase disponibile sînt la Peluza 1 Nord a Arenei Naţionale. Toate celelalte bilete puse în vânzare au fost deja vândute, astfel că atmosfera la finala Cupei României se anunţă incendiară

STEAUA – ASTRA se va juca vineri, de la 21.00, în direct la PRO TV şi LIVE TEXT pe RomaniaTV.net.

Citeşte şi STEAUA-ASTRA. Gigi Becali a anunţat PRIMA pentru VICTORIE

 

STEAUA ASTRA PRO TV LIVE. . „FRF îi invită pe toţi internaţionalii români, retraşi sau în activitate, fotbalişti care au îmbrăcat tricoul naţionalei de-a lungul timpului, să participe la finala Cupei României Timişoreana 2013-2014. Fiecare jucător, cu minimum o prezenţă la prima reprezentativă, va primi o invitaţie la partida STEAUA-ASTRA. Doritorii sunt invitaţi să ridice invitaţia de la sediul Federaţiei Române de Fotbal, Secretariatul General, în perioada 19 – 23 mai, intervalul orar 10.00 -16.00″, scrie în comunicatul FRF.

  se disputa, vineri, de la ora 21:00, pe Arena Naţională.

STEAUA-ASTRA la pariuri. La pariuri, STEAUA este favorită certă în faţa ASTREI. STEAUA are cota 1,80 să câştige în 90 de minute, cota 10 să câştige la penaltyuri şi cota 12 să câştige în prelungiri. ASTRA are cota 4,35 să câştige în 90 de minute, cota 11 să câştige la penaltyuri şi cota 13 să câştige în prelungiri.

STEAUA – ASTRA PRO TV LIVE: Reghe, pregătit de penalty-uri

Va fi un meci frumos, sunt sigur, stiu ceea ce am pregatit noi, stiu ceea ce pregatesc fanii nostri. Sunt sigur ca va fi o atmosfera incredibila si la sfarsitul acestui meci sunt sigur ca vom reusi sa aducem din nou bucurie in sufletele acestor oameni minunati care vin la stadion. Sunt multe lucruri de spus, dar as vrea sa vorbim dupa meci, nu inainte. Este foarte important, pentru ca jucam finala. Este un trofeu important, atat pentru Steaua, cat si pentru jucatori si oamenii care lucreaza la aceasta echipa. Este important sa incheiem sezonul cu un nou trofeu si eu tin neaparat sa-l castigam.

Cu siguranta echipa noastra va juca foarte bine vineri seara. Normal, am exersat si penalty-urile. Am exersat absolut tot ceea ce am putea avea nevoie in acest meci. Am exersat si anumite faze pe care o sa incercam sa le facem. Tratam meciul cu mare seriozitate si, de ce nu, o finala se poate castiga si la 11 metri. In afara de Florin (n.r. Gardos), toti jucAtorii sunt sanatoși. Imi pare rau pentru el, pentru ca era foarte important sa participe si el, dar asta este viata. Sper sa aiba prilej sa se bucure dupa meci alaturi de baieti.”, a declarat Laurentiu Reghecampf.

Tehnicianul mizeaza pe aportul unui publin numeros: “Sunt sigur ca publicul va face o presiune foarte mare, pentru ca nu e usor sa joci pe un stadion cu 40.000, 50.000 de oameni. In cele doua meciuri jucate cu Astra in acest sezon am demonstrat ca suntem mai buni decat ei”.

PRO TV LIVE: Avertismentul lui Ienei înainte de Steaua-Astra

STEAUA – ASTRA PRO TV LIVE: “Eu spun ca Steaua este favorita, dar meciul o sa fie teribil de interesant. Sper ca Steaua, totusi, o sa castige, dar are si Astra sansa ei. A ajuns in finala chiar si o echipa care nu a luat niciun trofeu, o sa indrazneasca mai mult”, a declarat Emerich Jenei in exclusivitate pentru Sport Total FM, in emisiunea “Istoria Cupei Romaniei”.

Finala Cupei Romaniei Timisoarea, dintre Steaua si Astra va avea loc vineri, pe Arena Nationala, de la ora 21:00. Meciul va fi transmis in direct pe Digi Sport şi PRO TV si va putea fi urmarit in format LIVE TEXT pe RomaniaTV.net.

STEAUA – ASTRA PRO TV LIVEFosta glorie a Stelei, Miodrag Belodedici, mizeaza pe victoria “ros-albastrilor” in finala de Cupa contra Astrei, dar avertizeaza ca surprizele s-au tinut lant de-a lungul anilor in meciurile disputate cu trofeul pe masa, aducand ca exemplul finala dintre Steaua si Rapid din 1999, cand echipa din Ghencea a reusit sa se impuna in fata campioanei.

Tocmai aici este frumusetea Cupei ca o echipa mai mica poate participa. S-a intamplat de doua ori in istorie ca niste echipe din Liga 2 sa castige trofeul. Cred ca o sa fie o finala echilibrata. Echipele o sa intre mai atent in joc. In finala, orice se poate intampla. Cred eu, nu o sa fie un joc deschis si frumos. Oamenii o sa aiba grija, mai ales in faza de aparare. Prima sansa o are Steaua, daca s-ar juca fotbal adevarat, pentru ca are jucatori mai rapizi, mai talentati.

Eu totusi cred ca prima sansa o are Steaua, prin valoarea, organizarea si experienta lor. Dar si noi am avut momente in care nu eram favoriti si am castigat. Rapidul avea niste jucatori mai buni. Am egalat in ultimul minut. Ne-au pus multe-multe probleme si, pana la urma, i-am batut la penalty-uri“, a declarat Miodrag Belodedici in exclusivitate pentru Sport Total FM, in emisiunea “Istoria Cupei Romaniei”.

STEAUA – ASTRA PRO TV LIVEZvonurile au raspandit informatia ca fostul mare libero al Stelei va fi cel care va da lovitura de start in finala Cupei, insa Belodedici spune ca nu i s-a propus acest lucru. “Am auzit ceva, dar nu stiu. Nu a venit nimic oficial, care sa-mi spuna cum sa ma pregatesc”, a punctat Belodedici.

STEAUA-ASTRA. Potrivit unor surse din cadrul FRF, Petrolul a înaintat, luni, plângerea împotriva lui Reghecampf.

STEAUA-ASTRA. Totul despre STEAUA-ASTRA, finala Cupei României 2014

La finalul meciului Petrolul – Steaua, scor 0-0, au avut loc incidente între jucători, care au izbucnit când jucătorii Stelei s-au strâns la centrul terenului şi şi-au manifestat bucuria. Nervoşi, fotbaliştii Petrolului s-au repezit la stelişti, cei mai iritaţi fiind Pecanha şi Romario Pires.

Primul care a părăsit terenul a fost tehnicianul stelist Laurenţiu Reghecampf, în huiduielile publicului. Pe imaginile video se observă că Reghecampf îşi apropie capul ameninţător de directorul sportiv al prahovenilor, Cristi Vlad, dar contactul dintre cei doi nu este surprins de camerele care au filmat incidentul.