STEAUA – CFR CLUJ 2018 LIVE VIDEO: Propunerea neaşteptată făcută de Gigi Becali. Ar fi bomba anului în fotbal

STEAUA - CFR CLUJ 2018 LIVE VIDEO: Zvonul conform căruia Gigi Becali ar fi primit o propunere de la Paszkany de a prelua CFR Cluj l-a amuzat pe Iuliu Mureșan. Președintele clujenilor e sigur că finanțatorul de la FCSB face doar jocuri psihologice. Derby-ul pentru primul loc dintre FCSB și CFR Cluj e programat sâmbătă, 10 februarie, la ora 20:45, în direct şi pe RomaniaTV.net.

09 feb. 2018, 09:18
STEAUA – CFR CLUJ 2018 LIVE VIDEO: Propunerea neaşteptată făcută de Gigi Becali. Ar fi bomba anului în fotbal

STEAUA – CFR CLUJ 2018 LIVE VIDEO: „Acum e vorba de CFR și Dinamo pentru că urmează meci cu CFR și după aia cu Dinamo. Deci e o practică, probabil se dorește să aibă un efect psihologic, deci nu știu. Dar cunoaștem acest lucru, nu ne mai impresionează, nu ne afectează și nici nu ne interesează prea mult. Nu ține o astfel de practică, ne-am obișnuit de atâția ani, când urmează meciuri cu noi și cu alte echipe, ba se transferă jucători, atunci se dorește portarul, nu știu ce alți jucători, alte povești.”, a spus Iuliu Mureșan în cadrul emisiunii Digi Sport Special. 

STEAUA (FCSB) – CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE 2018 DIGI SPORT. LIVE STREAMING TELEKOM LOOK TV: Totul despre derby

Întrebat dacă va face o sesizare pentru ca Becali să fie sancționat pentru declarații, Mureșan a răspuns:”Gigi Becali are o poziție foarte bună, e un om deștept, ăsta e adevărul, și are succes și în afaceri și în fotbal. El nu are nicio calitate oficială la Steaua și atunci cum poți să-l sancționezi? Nu are nicio calitate, nu poate fi sancționat, de aceea își permite să vorbească, omul e deștept, n-am ce să comentez.”

În urmă cu câteva zile, Gigi Becali a spus că a primit oferte de a prelua atât Dinamo, cât și CFR Cluj. „Mi-a mai propus CFR-ul, a fost Paszkany la mine la palat: ‘Ai două echipe, iei titlul sigur’.”, a fost declarația lui Becali. Fostul patron de la CFR a spus însă că totul a fost o glumă, iar Becali ar fi luat-o în serios.

Arpad Paszkany a preluat-o pe CFR Cluj în 2002, când clubul era în liga a treia. În februarie 2017 i-a cedat o parte din acțiuni lui Marian Băgăcean, om de afaceri adus de Iuliu Mureşan, care a preluat ulterior pachetul majoritar, după ce a virat 4,5 milioane de lei în conturile grupării din Gruia.