Steaua vs. Armată. Argăseală, contre cu Talpan: „Am vrut în Ghencea, dar am fost REFUZAŢI!”

Valeriu Argăseală a declarat că Steaua a dorit prelungirea contractului de închiriere a stadionului şi a terenurilor de antrenament din Ghencea, dar conducerea Clubului Sportiv al Armatei a refuzat.

02 sept. 2015, 15:30
Steaua vs. Armată. Argăseală, contre cu Talpan: „Am vrut în Ghencea, dar am fost REFUZAŢI!”

Valeriu Argăseală i-a răspuns astfel juristului CSA Steaua, Florin Talpan, care afirmase că FC Steaua nu a trimis nicio solicitare de prelungire a contractului de închiriere.

„S-a lansat ideea că noi am fi refuzat închirierea mai departe a terenului de la CSA, dar este incorect. Noi i-am transmis şi domnului ministru, astăzi, demersurile noastre, să vadă că noi am încercat, dar am fost refuzaţi sau nu am fost acceptaţi”, a spus Argăseală.

Contractul de închiriere a bazei din Bulevardul Ghencea dintre FC Steaua şi CSA Steaua a expirat în această vară. În prezent, Steaua se antrenează la Centrul de Fotbal Mogoşoaia şi dispută meciurile de pe teren propriu pe Arena Naţională.

Referitor la propunerea lui Gigi Becali de cedare a echipei din Liga I către CSA Steaua, Argăseală a afirmat: „Mingea este în terenul Clubului Sportiv al Armatei. Dacă o să apară tot timpul acest război, aceste şicane şi nu o să avem posibilitatea să contracarăm, probabil că şi plecarea este o variantă”.