STEAUA – CSU CRAIOVA 1-1: Alibec, exclus din lot şi fără banderolă de căpitan. Becali: „S-a dat accidentat!”

FCSB a remizat cu CS Universitatea Craiova, scor 1-1, şi a urcat pe locul trei în Liga I. Înainte de meci, Gigi Becali i-a retras banderola de căpitan lui Denis Alibec.

30 iul. 2017, 12:44
STEAUA – CSU CRAIOVA 1-1: Alibec, exclus din lot şi fără banderolă de căpitan. Becali: „S-a dat accidentat!”

UPDATE: Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, duminică, după remiza din meciul cu CS Universitatea Craiova, scor 1-1, că atacantul Denis Aibec s-a supărat că a pierdut banderola de căpitan de echipă şi s-a prefăcut accidentat.

„Alibec şi astăzi putea, numai că el e mai supărăcios. E alintat, a văzut că i s-a luat banderola şi acum . Nu mă supăr pe Alibec pentru că Alibec e Alibec. Chiar dacă greşeşte, chiar dacă îl doare, el scoate o lovitură şi marcăm gol. Banderola o va lua când nu va mai fi cu mâinile pe sus şi nu va mai protesta. Pentru că el e căpitan de pluton şi n-are voie”, a spus Becali.

Patronul FCSB l-a criticat pe mijlocaşul Ovidiu Popescu, cel care a greşit la golul oltenilor. Becali a spus că Popescu nu mai joacă de când i-a dublat salariul, de la 6.000 la 12.000 de euro.

„Să luăm ce e bun. Şi ce a fost bun? Fotbalul numai la o singură poartă. S-a jucat la o singură poartă, 11 contra 11, ca la antrenament, cine dă gol la o poartă. Aşa fotbal nu se poate juca. Ce e rău e că te baţi singur. Ai un jucător care… Asemenea pasă la adversar eu nu prea am văzut în Liga I. Ovidiu Popescu, nu ştiu ce se întâmplă cu el. Acum îmi pare rău, nu trebuie să te pripeşti în viaţă. I-am dublat salariul, din 6.000 i-am făcut 12.000 şi acum nu mai joacă nimic. Cu 6.000 juca mai mult. Nu înţeleg de ce nu jucăm de la început, de ce nu dăm războiul de la început, de ce-l dăm numai în repriza a doua, asta e întrebarea mea şi trebuie să răspundă un specialist. De ce nu jucăm din primul minut aşa cum jucăm în repriza a doua. Nu a contat lipsa lui Budescu, pentru că am jucat numai la o singură poartă. Toate meciurile vreau să le jucăm aşa, la o singură poartă, ca să nu mai avem emoţii. Avem nevoie de un fundaş central şi de doi mijlocaşi centrali. Noi nu legăm jocul de la mijloc, acolo de unde se dă ora exact în fotbal. Pintilii este bun, dar el este distrugător mai mult. Ne trebuie un mijlocaş central, pentru că Ovidiu Popescu, îmi pare rău, nu este de Steaua. Stau mai liniştit cu Momcilovici fundaş central decât cu Larie. A fost ca o repetiţie pentru meciul de la Plzen, am odihnit jucătorii importanţi”, a declarat Becali.

Echipa FCSB a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 1-1 (0-1), cu formaţia CS Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a treia şi a urcat pe ultima treaptă a podiumului Ligii I.

Echipa FCSB a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 1-1 (0-1), cu formaţia CS Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a treia şi a urcat pe ultima treaptă a podiumului Ligii I. Oaspeţii au deschis scorul prin Băluţă, în minutul 28, gazdele reuşind egalarea prin Gnohere, în minutul 62.

Min. 62: Lovitură liberă Steaua, GOL pe respingere Gnohere!

Min,. 45> 0-0 la pauză!

Min. 40, Gnohere, cea mai mare ocazie a FCSB, respinge greu Calancea.

*Gigi Becali s-a întâlnit cu jucătorii de la FCSB şi le-a promis o primă de câte 30.000 de euro dacă trec de Plzen. El i-a retras banderola de căpitan lui Alibec

Min. 28: STEAUA – CSU CRAIOVA  0-1, GOL BĂLUŢĂ!

Min. 17: Ocazie Tănase, steliştii cer penalty

Min. 12: Ocazie Craiova! Execuţie frumoasă a lui Zlatinski şi emoţii mari pentru gazde. Mijlocaşul bulgar a tras din prima, cu piciorul stâng, din afara careului, dar mingea a trecut puţin pe lângă poartă. 

FCSB – Craiova, ora 21:00 Surprize mari în cele două echipe

Echipele de start:

FCSB: Niță – Enache, Bălașa, Momcilovic, Morais – Pintilii, Ov. Popescu – Man, Tănase, Teixeira – Gnohere
Rezerve: Stăncioiu, Larie, Pleașcă, Szecui, Benzar, Grecu, De Amorim

CS U Craiova: Calancea – Dimitrov, Spahija, Barthe, Ferreira, Briceag – Screciu, Zlatinski – Gustavo, Băluță, Mitriță
Rezerve: Mitrovic, Kelic, Bancu, Rossi, Burlacu, Roman, Bărbuț

v

În această seară va avea loc unul dintre derby-urile Ligii 1. De la ora 21:00, pe Arena Națională se va disputa partida dintre FCSB și Craiova. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 1.

STEAUA – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT. LIVE STREAMING DIGI SPORT. Ambele echipe vin după meciuri în cupele europene, iar cei doi antrenori vor face câteva modificări importante în echipele de start, pentru a odihni jucători în perspectiva partidelor retur din Europa.

Atmosfera înaintea meciului, între cele două echipe, este destul de tensionată, ținând cont de faptul că finanțatorul echipei a cerut dezafilierea oltenilor sezonul trecut, pe motiv că au desconsiderat competiția, când la meciul cu Viitorul au băgat copii.

Echipele probabile:

FCSB (4-2-3-1): Niță – Enache, Bălașa, Momcilovic, Morais – Pintilii, Popescu – Man, Teixeira, Tănase – Gnohere

CS U Craiova (4-2-3-1): Calancea – Dimitrov, Spahija, Kelic, Briceag – Screciu, Mateiu – Bărbuț, Băluță, Bancu – Mitriță

STEAUA – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT. LIVE STREAMING DIGI SPORT.

„Eu, când am semnat aici, am făcut-o pentru a câștiga titlul. Principalul obiectiv este să câștigăm titlul.
Cred că va dura puțin, toate echipele au făcut multe transferuri. Am văzut Clujul, care are o echipă foarte bună și care trebuie să își găsească forma. Cred că e nevoie de timp la toate echipele pentru a face un fotbal bun”, a declarat Harlem Gnohere la Dolce Sport.

La Craiova ar putea debuta ultima achiziție, fundașul portughez Tiago Ferreira.

„Nu știu dacă voi juca, doar antrenorul știe. Eu sunt pregătit și îmi aștept rândul. Am ajuns de numai o săptămână, dar echipa m-a primit bine. Mă simt bine aici și sunt pregătit să joc și să ajut echipa”, a declarat Tiago Ferreira la Dolce Sport.

Lăsat fără banderolă, Alibec are un mesaj pentru fani

Denis Alibec (26 de ani) a aflat că nu mai este căpitan al celor de la FCSB, după o decizie pe care a luat-o Gigi Becali și pe care finanțatorul a anunțat-o în vizita din cantonament, dar atacantul nu s-a demoralizat.

 

Din contră, internaționalul îi cheamă pe fani să vină în număr cât mai mare la meciul cu CS U Craiova, care se va disputa diseară, de la ora 21:00, pe ”Arena Națională”, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, dar și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS. 

”Avem nevoie să fiți alături de noi. Când sunteți în tribune, suntem mai puternici. Vrem să câștigăm și să rămânem singura echipă cu maximum de puncte.

Ne vedem la stadion!”, a postat Alibec, pe social media.

 Becali a fost nemulțumit de comportamentul atacantului în ultima perioadă și de faptul că la meciuri nu se poate abține și riscă tot timpul să fie eliminat. În locul lui Alibec, primul căpitan al echipei va fiMihai Pintilii, al doilea va fi Constantin Budescu, iar cel de-al treilea Filipe Teixeira. Până în acest moment ordinea căpitanilor era următoarea: Alibec, Pintilii, Niță și Tănase.

Discursul ţinut de Becali în faţa echipei: „Aici e unitatea de elită Steaua!”

Supărat de faţa echipei în ultimele partide, Becali a făcut o vizită inopinată sâmbătă, în cantonamentul din Berceni. Patronul le-a ţinut un discurs fotbaliştilor înainte de a lua câteva decizii importante.

Aşa cum Digi Sport te-a anunţat în exclusivitate, principalul motiv pentru care Gigi a mers în cantonament a fost să îi anunţe pe jucători că vor avea o primă specială pentru confruntarea cu Plzen. Roş-albaştrii vor primi nu mai puţin de 30.000 de euro de om pentru calificare, o sumă impresionantă. Pe lângă acest anunţ mobilizator, latifundiarul a decis şi să îi ia banderola lui Alibec, dezamăgit de modul în care acesta s-a comportat. Tot timpul nervos, fostul vârf al Astrei nu mai pare jucătorul de anul trecut, când se integrase perfect în mecanismul echipei.

Becali a ţinut un discurs „războinic” în faţa echipei, menit să îi mobilizeze pe fotbalişti. Într-un interviu ProTv, acesta a dezvăluit ce le-a tranmis jucătorilor.

Le-am spus că suntem mult mai valoroşi decât Plzen şi că noi putem câştiga la două, trei goluri diferenţă. Şi să ţina cont de un lucru: acum, în zilele noastre, fotbalul nu mai este doar un joc, este razboi. Acolo, în cantonament, e unitate militară, e unitatea de elită Steaua. Cine rezistă – rezistă, cine nu – pleacă la altă unitate. Dacă vor da totul, ca la război, se vor califica. A fost toată lumea în sală, am vorbit cu toată lumea şi am vorbit apoi pe rând, cu fiecare. Le-am spus din nou că fotbalul e război, că de-aia sunt miliarde de euro în fotbal„, a dezvăluit Becali, pentru sursa citată.

FCSB (STEAUA)-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE Fotbalistul croat al echipei CS Universitatea Craiova, Hrvoje Spahija, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa poate să câştige sau să obţină un rezultat de egalitate în partida din deplasare cu FCSB din cadrul etapei a 3-a a Ligii I. FCSB (STEAUA)-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE

FCSB (STEAUA)-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE  Echipă plină de vedete

 

FCSB (STEAUA)-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE  „Va fi greu, FCSB a transferat jucători buni în pauza competiţională. Am avut meciul cu Milan, suntem obosiţi şi nu prea avem timp pentru refacere, dar cred eu că vom obţine un rezultat bun. Fiecare jucător va da totul în acest meci şi consider că putem câştiga la Bucureşti sau să obţinem un punct”, a precizat el.

FCSB (STEAUA)-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE  Fundaşul croat a menţionat că la CS Universitatea Craiova se pregăteşte fiecare meci la fel, chiar dacă adversarul se numeşte AC Milan sau FCSB. „Meciul cu Milan a fost unul senzaţional, pentru că nu întâlneşti în fiecare zi un adversar de asemenea valoare. A fost plăcut să jucăm cu ei, însă este la fel de important şi meciul cu FCSB. FCSB este o echipă mare, suntem concentraţi şi vrem să câştigăm. E important să pregătim fiecare meci la fel, indiferent de valoarea adversarului. Trebuie să fim mereu 100 la sută. Avem o echipă de mare calitate şi am încredere în toţi colegii. Avem concurenţă pe fiecare post, iar asta e foarte bine”, a adăugat Spahija.

FCSB (STEAUA)-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE  Echipa de fotbal CS Universitatea Craiova întâlneşte, duminică, de la ora 21,00, pe Arena Naţională din Capitală, formaţia FCSB, într-o partidă contând pentru etapa a 3-a a Ligii I.

FCSB (STEAUA)-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE  După Steaua, din nou cu Milanul

 
 

 

FCSB (STEAUA)-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE  Clubul de fotbal CSU Craiova a anunţat, sâmbătă, pe site-ul oficial, că s-au pus în vânzare biletele pentru partida retur cu AC Milan.

FCSB (STEAUA)-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE  ”Universitatea Craiova păstrează în continuare şanse la calificarea în play-off-ul UEFA Europa League, în ciuda înfrângerii la limită din meciul tur de pe stadionul ‘Municipal’ din Drobeta Turnu Severin. Prin ataşament, dorinţă şi devotament putem să mutăm munţii din loc! Asta ne-au dovedit joi seara Leii din Bănie. Prezenţa voastră la returul de pe San Siro este vitală. Suporterii Universităţii Craiova vor primi inelul 3 – zona ‘verde’, de la sectoarele 343 până la 360. În total, capacitatea disponibilă este de 5.535 de locuri. Intrarea fanilor se va face pe la porţile 4, 5 şi 6. Preţul unui bilet este 110 lei”, se arată pe site-ul clubului din Bănie.

FCSB (STEAUA)-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE  Învinsă la limită

FCSB (STEAUA)-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE  CS Universitatea Craiova fost învinsă de puternica echipă italiană AC Milan cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul ”Municipal” din Drobeta-Turnu Severin, în prima manşă a turului al treilea preliminar al Europa League la fotbal. Diferenţa a fost făcută de golul marcat din lovitură liberă de fundaşul elveţian Ricardo Rodriguez, care l-a surprins pe portarul Calancea în min. 44, cu un şut din partea dreaptă a atacului ”rossonero”.

FCSB (STEAUA)-CRAIOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE  Manşa secundă va avea loc în data de 3 august, pe stadionul ”San Siro” din Milano, de la ora 21,45 (ora României).