STEAUA – DINAMO. Cristi Balaj va arbitra meciul STEAUA-DINAMO din CUPA ROMÂNIEI

STEAUA - DINAMO. Steaua și Dinamo vor juca, miercuri, returul semifinalelor Cupei României. Meciul STEAUA - DINAMO este programat la ora 21:30, pe Arena Națională. În tur, scorul a fost 0-0.

19 apr. 2016, 17:12
STEAUA – DINAMO. Cristi Balaj va arbitra meciul STEAUA-DINAMO din CUPA ROMÂNIEI

STEAUA – DINAMO. CCA a decis să-l delege la meciul STEAUA – DINAMO pe Cristi Balaj. Tot arbitrul din Baia Mare a fost la centru și la „finala campionatului”, unde Steaua a pierdut categoric întâlnirea cu Astra, scor 0-2, și a ratat în proporție de 99% titlul de campioană a României. Cristi Balaj a condus și întâlnirea din etapa a 18-a dintre Dinamo și Steaua, scor 3-1. Pe „câini” i-a mai arbitrat de două ori în acest sezon: cu Pandurii 1-1 și cu ASA 2-1.

STEAUA-DINAMO. Program prelungit la metrou în seara meciului STEAUA – DINAMO

STEAUA – DINAMO. Cristi Balaj va fi ajutat de Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, în timp ce arbitri adiționali vor fi Radu Petrescu și Adrian Cojocaru. Dragoș Iliescu va fi arbitru de rezervă.

STEAUA-DINAMO CUPA ROMÂNIEI. Reghecampf: E greu să lucrezi la moralul jucătorilor, după meciul cu Astra

STEAUA – DINAMO. Decizia de a-l pune pe Balaj la centru vine și după ce brigada condusă de Ovidiu Hațegan se află în aceste zile în Franța, pentru testele care preced EURO. Din brigada lui Hațegan fac parte Sebastian Colțescu, Alexandru Tudor, Octavian Șovre, Sebastian Gheorghe și Radu Ghinguleac.